Hvordan til at designe den perfekte Home Theater

March 2

Hvorfor gå ud når du kan invitere venner til din helt egen hjemmebiograf? Med planlægning og et grundlæggende kendskab til akustik, kan du have biografen erfaring hjemme hver aften. Bør lægges særlig vægt på værelse layout, møbler og belysning til at skabe det rette miljø for visning af film derhjemme.

Instruktioner

•Hensigtsmæssige siddepladser er afgørende for en fornøjelig hjemmebiograf. Når du vælger stole, osmannerne og sofaer, overveje de materialer, der anvendes, højde og dybde. Hvis du udformer værelse fra bunden, vælge stolene først og bygge plads omkring dem. Sørg for der er masser af benplads og at højden af stolene giver mulighed for tilstrækkelig akustiske interaktion. Stole, der er for lavt er bedre end stole, der er alt for høje i forhold til lyden. Overvej antallet personer du planlægger på underholdende på en regelmæssig basis. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du har brug for enkelt stole eller en sofa, oprette hvor folk kan sidde ved siden af hinanden.

•Vælg højttalerne. Højttalere varierer meget i kvalitet og pris. Dit budget vil ofte bestemme mærke og type af højttalere til hjemmebiografen. Find en forhandler med en god test værelse. Tage en række forskellige legematerialer med dig. Udover din favorit svirp er musik en god determinant for lydkvaliteten i en højttaler. Når du tester højttalere, sidde forskellige steder i rummet, herunder centrum og hver side af højttaleren. Lyd er en integreret del af din hjemmebiograf og højttalere og forstærkere skal vælges med omhu.

•Placering af udstyr og møbler i et teater er kritisk. Bruge reglen om tredjedele og femtedele for højttalerplacering. Placer højttalerne ca. en tredjedel eller en femtedel af rummets dimension væk fra væggene. Position stole så skærmen kan ses fra enhver vinkel og lyden er i stereo. Den store skærm tv eller home theater skærmen skal placeres foran centerhøjttaleren. Samfund af Motion Picture og Television ingeniører anbefaler skærmen placeres i en afstand af 1,87 gange bredden af skærmen væk fra seeren. 30-graders betragtningsvinkel er den accepterede vinkel til skærmen position i et værelse. Projektorer kan monteres i loftet, placeret på en Gulvstander mellem forreste række af sæder eller skjult i et skab på bagsiden af teatret.

Ændre lytteren og højttaler holdningerne i dit layout kan i væsentlig grad ændre din visning og lyd kvalitet.

•Proper belysning vil give din hjemmebiograf den rigtige stemning. Overveje sconce belysning på væggene, der løber vinkelret på skærmen. Overhead belysning med en god lysdæmper kan du hurtigt justere fra lys til dim. Døre og Vinduer skal være lukket og alle nuancer skal være revet ned. Et indre rum uden vinduer er en ideel plads til en hjemmebiograf. Belysning er ramt af maling farve. Du ønsker ikke billeder danner skærmen for at afspejle ned af væggene. Brug en mørk ureflekterede maling til at forhindre denne uønskede virkning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com