Hvordan til at designe dit eget brusebad Indsæt

December 2

Bruser skær er præfabrikerede former lavet til nem installation i ethvert badeværelse. De er et alternativ til flise brusere, og på grund af deres glatte sammensatte overflader, de er nemmere at holde rene. Du kan designe en bruser Indsæt til at passe dit badeværelse behov---der er badekar, brusekabiner, badekar og bruser kombinationer, hjørne brusere, anlæg med siddepladser til ældre og handicappede.

Instruktioner

•Vælg dit materiale. De fleste brusebad skær er lavet af glasfiber, akryl eller plast. Plast bruser skær er let og billigt, men kræver mere rengøring end andre muligheder, ifølge Showerinserts.net. Akryl er let at rengøre og endnu lettere end plastik, men ulempen til akryl er, at det har tendens til at chip og knæk lettere end de andre materialer. Glasfiber er robust, chip modstandsdygtige og nemme at rengøre. Dette materiale er det dyreste på grund af sin vægt og samlede bulk.

•Measure den plads, du har. Hvis du udformer en insert for et eksisterende badeværelse, skal du måle afstanden til at bestemme, hvad du kan passe ind i det. Standard badekar størrelse er 5-feet-by-2-and-½ fødder. Hvis du har nok plads til dette, kan du designe en badekar/brusebad kombination indsætte. Ellers må du kun have plads nok til en stå op brusebad. Standard brusebad stall størrelse er 32-tommer-af-32-inches. Dette er den mest pladsbesparende bruser Indsæt. Et hjørne brusebad eller en neo-vinkel brusevæg er en anden overvejelse. Du kan ikke have nok plads til en balje, men mere end nok til brusebad stall. Et hjørne stall giver dig mere plads i bruseren og tager en ny tilgang til brusebad døren.

•Anbring dit VVS. Vælg hvilken type af håndtag, brusehoved, bad karbad tud du vil have og beslutte, hvor det vil være. Skal du have dette planlagt ud før din bruser insert er lavet fordi huller skal skæres i de relevante steder for VVS-skær. Guld eller krom håndtag og tud kan tilføje en elegant effekt til et badeværelse---især i mangel af flise.

•Fastsætte tilbehør. Personer med handicap eller ældre vil finde, at have en plads i bruseren er nyttigt, hvis ikke nødvendige. Selvom et brusebad sæde er noget, der kan købes separat, kan disse tilbehør også være planlagt ud i designprocessen så indsatsen gøres til også at omfatte pladser og hylder. Dette vil forbedre den samlede robusthed af bruser sæde, og du behøver ikke at bekymre dig om det glider ud fra under dig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com