Hvordan til at designe dit eget drømmehus

July 3

Hvordan til at designe dit eget drømmehus

Designe din drømmebolig indebærer sans for detaljer, utallige beslutninger du nødt til at gøre og en klar vision om, hvad du ønsker. Planlægning og faktiske design fase vil sandsynligvis tage meget længere tid end konstruktion del som de fleste detaljer og dilemmaer er arbejdede på papir længe før fundamentet er hældt på plads. Dette kan være stressende og tidskrævende, men belønningen vil være det værd, når du går ind i din drømmebolig for første gang.

Instruktioner

Hvordan til at designe dit eget drømmehus

•Familiarize dig selv med tekniske blueprint vilkår, markeringer og lingo, f.eks. tommer og fod markeringer. Dette vil hjælpe en professionel Følg dine planer senere, samt forbedre kommunikationen mellem dig.

•Decide på stilen i hjemmet, du ønsker, såsom victorianske, ranch-stil, loft, bjælkehytte, slot, beach house eller chateau. Gennemse hjem og haven magasiner og hjemmesider for at se hvilke stilarter af boliger kontinuerligt tiltrække deres opmærksomhed.

Gem billeder eller tage billeder af huse gerne du bedst for fremtidig reference. Tilføj dem til din mappe.

•Figure ud af hvilken størrelse hjem du ønsker og har brug for. Dette kan være nødvendigt at blive skåret senere zoneinddeling eller budgetbegrænsninger, så det er altid bedre at gå større end hvad du virkelig har brug for. Lav en liste over hvor mange værelser hjemmet skal have og hvad de skal bruges til. Dette er også den fase at diktere hvordan mange niveauer dit hjem vil have. Gennemse foruddesignede plantegninger online eller i magasiner, at få en fornemmelse for hvad du kan lide. Sætte listen i mappen, når du ikke bruger den.

•Fastsætte en grundlæggende skitse af hvad du tror dit hjem skal se ud. Trække den grundlæggende form af huset ved hjælp af papir, blyant og lineal. Tilføje vægge til at udpege værelser at skabe en grundlæggende floorplan.

•Sæt vinduer og døre hvor du forestille dem i hvert værelse. Tilføj tællere, kabinetter, toiletter, Badekar, brusere og toiletter til de passende værelser.

•Når du er tilfreds med den plantegning, du har oprettet, skitse i møbler, at skalere. Kontakt en entreprenør eller arkitekt i dit område for at fuldføre de blå prints.

•Fuld blå udskriver med zoneinddeling afdeling til at finde ud af, hvis dit hjem overholder alle retningslinjer og bestemmelser for dit område.

Tips & advarsler

  • Computersoftware og hjemmesider tilbyder værktøjer til at designe din drømmebolig på computeren, hvis du ikke kan visualisere det på papir. Arbejde med licenseret fagfolk og få alt skriftligt, især budgetter, anslåede afslutningsdatoer og en garanti for arbejde. Holde alt i én fil eller mappe til at styre din drøm hjem projekt lettere. Kig gennem blade og hjem forbedring butik for detaljerede emner som doorknobs, kabinet er færdig, dræn, håndtag og bordplader.
  • Kontrollere, om du har de korrekte byggetilladelser lang før opførelsen påbegyndes. Tjekke med din lokale elselskaber før grave for at sikre du ikke grave i deres linjer eller rør.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com