Hvordan til at designe dit eget hus for børn

August 18

Hvordan til at designe dit eget hus for børn

Når børn kommer ind i dit liv, kan dit hjem kræve nogle redesigne for at imødekomme dem. Heldigvis, de eneste design, der er nødvendigt er dem, der tages hensyn til sikkerhedsspørgsmål. Ud over at, skal du designe din indretning med børn i tankerne så brække er uden for rækkevidde og de ting, børnene skal håndtere er let tilgængelige.

Instruktioner

•Fastsætte at være børnesikrer for sikkerhed. Bruge stikkontakt covers. Sted hjørne beskyttere (som små bump) på counter hjørner, kabinet hjørne... en toddler er helst sandsynligt at støde hovedet. Holde elektriske ledninger ud af syne og uden for rækkevidde. Køre dem bag og under møbler. Sørg for området tæpper er holdt på plads med dobbeltklæbende tape, så dit barn ikke vil rejse over dem. Holde gulve clutter gratis.

•Paint kalkmalerier på dit barns soveværelse væggene til at gøre hans værelse en særlig plads. Male vægmalerier af ting, der interesserer dit barn, så soveværelset bliver et sikkert tilflugtssted, et godt sted at lægge ned hans hoved og søvn. Vægmalerier kan dække en væg eller alle væggene. Eller i stedet for en fuld vægmaleri, maling spredt billeder på væggen, som dans bamser. Design rummet med børn i tankerne.

•Beskyt dit hjem fra ulykker. Fjerne alle brække fra dit barns rækkevidde. Husk at børn ofte kaste ting, så du kan have til at fjerne alle brække af syne, indtil dit barn er skredet ud over smide ting mens indendørs. Farer forbundet med at holde brække i dit barns rækkevidde omfatter muligt at miste din familie arvestykker samt potentielle skade dit barn.

•Fastsætte alle værelse så at dit barn kan nemt nå tingene han har brug for. Køb møbler, der er dimensioneret for ham. Kig nøje på dine møbler arrangement. En dårlig aftale fører til klatring møbler til at nå frem til noget andet. Et godt arrangement modvirker dette slik. Kontroller dit barn elementer er let tilgængelige og alle andre objekter er utilgængelige.

•Drej en ekstra soveværelse i et legerum for dit barn. En udpegede legeplads kan bidrage til at holde resten af huset pænere og give dit barn en sikker havn. Ved at holde indretning til et minimum, har du plads til mere legetøj og indendørs legeredskaber. Oprette en indendørs "park" for dage når vejret ikke tillader, at spille udenfor. Gøre plads til fysiske aktiviteter, såsom hoppe, eller inkludere en kort klatrevæg på den ene side af rummet. Være kreative for at gøre legeværelset mere end bare en video room.

•Drej et ekstra værelse, eller en god størrelse hjørne af den, i et læringscenter. Dit barn kan gøre sit hjemmearbejde i området og du kan dele viden med dit barn og fremme en interesse i uddannelse. Omfatte et skrivebord, en reol og måske en globus.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com