Hvordan til at designe dit eget køkken Cabinets

January 14

Hvordan til at designe dit eget køkken Cabinets

Køkkenskabe fundet på de fleste populære hjem forbedring Centre er lavet af billige og let materiale. Sure, de har design afdelinger til at hjælpe dig med at planlægge din kabinet arrangement, men medmindre du er uafhængigt rige - der er en grænse for hvad du kan købe. Hvis du vil designe din egen kabinetter og bruge penge på at opgradere for at bedre materialer og ekstra - så Læs videre for nogle råd til at få dig i gang.

Instruktioner

•Den første ting du skal gøre er planlægge din frysere, planlægge din frysere og planlægge din frysere - har du fange, du har til planen. Du kan ikke bare begynde at bygge kabinetter. Designe og bygge køkkenskabe tager en masse tid og overvejelser at gøre det rigtigt. Hvis du arbejder med en ny tom og åbne rum, dette hjælper, men de fleste af os vil starte med en allerede fuld af kabinetter - køkken, så vi er nødt til at tage alle tilgængelige målinger, og selv tegne en hurtig diagram af hvordan rummet er konfigureret lige nu til at hjælpe med at planlægge for layout af utilities.

•Få et stykke gitter papir (papir med boxed på det), og lave en hurtig tegning af rummet som det er konfigureret nu. Du behøver ikke at få fancy med tegningen, bare oprette en ren, 2D-Luftfoto. Tegne omkredsen af dit værelse (vil sandsynligvis være en square), og derefter foregive du er en edderkop på loftet ser ned. Markér placeringen af underskabe og loft frysere, køleskab, vask, ovn og komfur, vinduer og døre (Husk at markere retningen dørene svinge eller dias). Prøv at måle disse så godt som du kan til skala. Få et målebånd og måle længden af underskabe, apparaterne og det samlede areal, som kabinetterne tager op. Gør det samme for loft kabinetter. Når du bruger nettet papir, foretage hver boks svarende til den ene fod.

•Nu, jeg anbefale at du går til hjem Centre og ser på kabinetter du kan lide - så tager fabrikanten brochurer. Det er rigtigt - tage brochurerne. Mange af disse brochurer har gode oplysninger om køkkenskab layout og design, og disse kan virkelig hjælpe guide dig i den indledende planlægning af dit kabinet plads og funktionalitet. Hvis du kan finde brochurer med rummet grid layouts - er dem bedste til at starte med!

•Next Tag et kig på kabinet typografier og layout, som du kan lide. Kig på elementer som apparatet størrelse overvejelser, nytte placering overvejelser, funktioner, træ korn, farver og finish. Så kig på de tilgængelige døren stilarter til rådighed. Næste kig på den tilgængelige hardware på skabene - lige fra døren trækker hængsler og skuffe dias.

•Tag ned et stykke papir og mark ned alt det, du godt kan lide ved kabinetter og funktioner, som du så på markedet. Dette vil hjælpe dig til at begynde at oprette parametre for udformningen af din egen kabinetter. Hvis du er gift - Sørg for at dele denne oplevelse med din ægtefælle, så du kan blive enige om det endelige design, udseende og funktionalitet af skabene.

•Enestående - nu har du en meget bedre idé for typerne af kabinet stilarter til rådighed, døre tilgængelige, hardware-funktioner, som du vil, og den funktionalitet, du ønsker fra din frysere, kan vi begynde at tænke om værelse målinger og dimensioner, som vi skal følge, når du installerer nye kabinetter.

• Som en måling guide, underskabe er generelt 24" dyb og 36" tall (længde varierer). Overskabe er generelt 12" dyb og 30-42" tall (længde varierer). "Når positionering overskabe over underskabe, bør den mindste afstand mellem toppen af køkkenbordet på basen kabinet og bunden af den vægskab 18". Hvis du udformer en køkkenø, skal du prøve at holde mindst 36"- 48" inches af åbne rum mellem underskabe og køkkenet island. Når du designer din egen frysere, bør du holde disse dimensioner i sindet til at holde sig inden for opbygning af koder og funktionalitet i design. Den dimension, som du kan ændre selv er den samlede længde af din frysere. Dette er en stor fordel, fordi bestanden kabinetter varierer i 3" intervaller. Hvis du samlet plads behov passer ikke ind i en 3" ordningen, så du kan ændre længden af kabinetter til at rumme dit space.

•Custom kabinet Design også giver dig mulighed at virkelig være meget opmærksomme på de finere detaljer af din frysere, der er savnet med stock kabinetter. For eksempel, når du designe og oprette dine egne kabinetter, du kan butt dem mod væggen for at undgå behovet for fyldstof strimler, du kan designe de kabinet fronter at have kun en enkelt stile (forsiden af kabinettet omkring skuffe åbninger) vs... at have en dobbelt bred stile, der er fælles fra skrue sammen to stock kabinetter, og du kan oprette en kontinuerlig tå-kick langs bunden af din frysere.

•Når du overvejer materiale til dit kabinet konstruktion, kan du bygge din frysere fra massivt træ tilgængelige fra tømmer leverandøren du vælger at arbejde med. Almindelige træsorter brugt i kabinet konstruktion er ahorn, kirsebær, hickory, fyr og birk. Jeg anbefaler, at du konstruere de kabinet ramme, døre og skuffe fronter fra massivt træ på et minimum. Hvis du vil bygge din egen kabinetter selv, ville jeg bruge alle massivt træ og for enhver pris undgå melamin.

•Alle rådgivning efter dette ville være at få ind i konstruktionsdetaljer og ville være alt for lang til at medtage i denne ehow. Men jeg har bygget køkkenskabe i fortiden, og har fundet nogle gode planer, som du kan købe online for at virkelig hjælpe dig med at komme i gang og blive fortrolig med, hvordan at konstruere køkkenskabe. Den hjemmeside, som jeg bruger til træ planer kaldes planer nu, og de har en fremragende sæt af køkken kabinet planer du kan købe for en meget lille gebyr. Besøg linket nedenfor for at komme til deres websted, og derefter søge efter køkkenskabe.

•Good og lykke, og ingen kan forberede den store følelse af tilfredshed, du får fra at designe og bygge din egen køkken cabinets.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com