Hvordan til at designe dit eget vindue nuancer

September 27

Designe dit eget vindue nuancer lader du har en tilpasset vindue behandling uden at bruge en masse penge. Efter at designe nuancer, enten konstruere dem selv eller hyre et firma til at gøre arbejdet. En anden mulighed er at ændre en kommercielt gjort rulle skygge eller miniblinds ind i en skygge der virker til dit formål.

Instruktioner

•Decide på stilen af shade du ønsker i vinduet. En romersk skygge ligger fladt mod glasset. Hæv eller sænk skyggen i elegante folder. Rullens nuancer spin op til lad lys i eller trække dem fladt mod vinduet. En enkel nuance mulighed er et fladt stykke stof, skåret og syet til at passe inde i vindueskarmen. Skyggen kan bindes med bånd at lade lys i, eller det kan folde og holdes på plads med krog og løkke lukning eller snaps.

•Vælg en materiale for nuancer. Kraftig canvas holder lyset ud. En lighter-weight, ren og skær stof forsigtigt spreder lyset, der skinner igennem. Andre materielle muligheder omfatter vinyl eller træ.

•Pick et mønster eller farve for nuancer. Et værelse med enkle detaljer, såsom dækkende farver møbler og vægge i neutrale farver, er oplivet med windows nuancer med en fed skrift. Hvis dine møbler er mønstrede, vælge en dækkende farve skygge, så at din indretning er ikke visuelt overvældende.

•Decide hvis du ønsker dekorationer på nuancer. Nogle nuancer har kvaster eller frynser på den nederste kant. Andre samler i flæser når trak. Hvis dit værelse har en romantisk eller victorianske tema, kan dekorationer passer din nuancer. En mere indrettede minimalt værelse opkald for grundlæggende, flad nuancer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com