Hvordan til at designe en 2-etagers Garage

January 31

Hvordan til at designe en 2-etagers Garage

Udgifterne til opbygning af en to-etagers garage vil øge værdien af de fleste hjem. En i praksis lejlighed, lejeindtægter lejlighed eller loft rum for Hobbyer er alle relativt let at bygge i dette rum. At skabe den rigtige type plads begynder med forlader loftsrum rum så åbent som muligt. Ved hjælp af præ-made spær, skal loftsrum hems område ingen center støtte stillinger. Det betyder et værelse eller lejlighed kan være konstrueret lettere, da plantegningen vil være åben, uden vægge. Spær for første sal garage loft vil fordoble som strøer for kvist-loft.

Instruktioner

•Find garage design, der ser tiltalende i hjem design bøger. Planlæg at bygge en to-to garage, der harmonerer med hus design på alle måder. Husk på, at et hjem videresalg værdi bliver højere, hvis garage facade og hus udvendigt er begge bygget af matchende mursten, f.eks. Forsøge at bygge garage, så det vil se ud som om det altid har været på plads, ikke bygget som en eftertanke.

•Measure tilladte værftet plads til en garage. Lave planer om at bygge en garage med indvendige dimensioner, der er ikke mindre end 22 fødder af 22 fod. Opbygge en større garage, hvis det ikke vil overmande hus og budgettet vil rumme den ekstra firkantet optagelser. Planlæg at tilføje windows i loftet hems område, således at disse allerede er på plads for opførelse i dette rum senere. Tilføje windows nu, da udgifterne under første opførelsen vil være minimal.

•Sketch tag formen til at passe hjemmet tag linjer. Tegne en A-frame, laden formet tag eller tag med flere pister og linjer. Tilføje kvistvinduer, hvis huset har lignende windows. Plan om at bygge den nederste del af garage med loft strøer konstrueret som spær, så de vil tjene som gulvbelægning strøer for en kommende værelse bygget i loftsrum rum. Brug spær for loftet bjælker til første sal niveau, da det betyder ingen støtte stillinger vil blive krævet inden for garage plads.

•Opret hænger ud til garagen, der matcher overhæng rum på huset. Skitse trim, der harmonerer med træ trim på huset i enhver henseende. Tilføje en gå-ud døren til garagen på side ved siden af huset. Planlæg at installere dobbelt garage døre, der vil blive installeret side om side, eller hænge en stor enkelt dør, der er bred nok til at rumme to biler kører. Bruge transport døre, hvis det passer til husets arkitektur.

•Draw alle detaljer af garage på millimeterpapir. Bruge hardware til garageporte og gå-ud døre, der passer til det hjem design. Installere colonial hængsler på transport garageporte, for eksempel, hvis det passer udformningen af huset og dørene post. Skitse indkørsel og omkringliggende landskabspleje garage plads på millimeterpapir også. Kontroller, at garagen ser proportional med huset i alle henseender.

Tips & advarsler

  • Oprette en trappe til anden sal i garagen udenfor garagen, hvis dette er hensigtsmæssigt. Bygge trappe bred nok til at rumme fremtidige byggematerialer skulle afslutte loftet.
  • Undgå bygge trappen op til loftet i garagen. Dette vil tage op værdifuld gulvplads

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com