Hvordan til at designe en 4-delt badeværelse

February 20

Hvordan til at designe en 4-delt badeværelse

En veldesignet badeværelse layout tilføjer værdi til et hjem. Potentielle fremtidige købere typisk gennemgå områderne køkken og badeværelse for særlige funktioner, så tag tid til at planlægge et bad, der tilbyder skønhed og komfort. Travle mennesker har tendens til at tænke på et badekar område med separat badekar og bruser enheder som et sted at slappe af. Investere tid til at bestemme, hvordan individer bruger hver sektion af badeværelset. Oprette plantegning at give plads til at flytte let, og vælg inventar, der ikke er alt for store.

Instruktioner

•Find Badeværelse Kampprogram, der synes passende; anmeld design bøger og blade til at se hvad er tiltalende. Vælge en vask med en forfængelighed kabinet, toiletstol, Bruser enhed og badekar enhed skal bestå af fire-piece badeværelse. Overveje en whirlpoool badekar som badekarret eller en gennemsnit-størrelse badekar med whirlpool jetfly, hvis budgettet tillader.

•Measure badeværelse plads. Skitse gulv fra et fugleperspektiv, ser nedad. Skitse hver vægplads. Omfatte alle vinduesåbninger. Angiv størrelsen på hvert vindue, væg, forsænkede rum og skab, så de endelige tegninger og valg af armaturer fungerer godt. Gøre notater om overskabe, blinds eller gardiner og hylder, der vil passe omkring installeret inventar.

•Draw en generel layout i flere mønstre at eksperimentere med inventar. Gøre forfængelighed område omdrejningspunktet i badeværelset. Sætte vask og forfængelighed langs en længere væg, f.eks. Tegne toiletstol at sidde i et forsænket område eller bag en halv væg. Ikke ansigt toiletstol mod døren område, hvis det er muligt. Eksperimentere med forskellige placeringer, men prøv at sætte badekar og bruser lige ved siden af hinanden.

•Review eksisterende VVS før du færdiggør planer. Se, hvordan vandet linjer og afløbsrør faktor i design. Sted et badekar til at passe VVS udvidet fra en nærliggende badeværelse, f.eks. Afgøre at afløbsrør kommer fra alle armaturer er i stand til at rute til en skjult væg, hvis badeværelset er på anden sal.

•Brug millimeterpapir at lægge den endelige plantegning. Sikre, at hver del af de fire inventar er tegnede sig for i tegningen, plus alle kabinet og reoler der optager gulvplads. Overveje, hvordan en bad dør åbnes og lukkes så godt. Design døren til åbner indad, hvis det er muligt. Også, design døre til brusekabiner til at arbejde godt sammen med trafik planen.

Tips & advarsler

  • Design badeværelse har masser af naturligt lys, hvis det er muligt. Bruge et stort vindue fyldt med glas mursten, for eksempel, hvis du vil åbne en mur af lys.
  • Installere et ovenlys, hvis et badeværelse er virkelig mørkt. Tilføje forsænket belysning i loftet over brusebad og karbad mellemrum at gøre badning lettere.
  • Kontrollere gulv bjælker til styrken før du installerer et brusebad eller badekar enhed; tidligere utætheder kan har rådnet strøer. Et dårligt understøttede gulv kan bryde sammen med en stor person i badekar eller brusebad, hvis gulvareal ikke er korrekt bygget.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com