Hvordan til at designe en afslappende lille soveværelse med et skrivebord & Computer

October 20

En afslappende miljø er et must i et soveværelse eller kontor hvor sovende og/eller arbejder er de primære funktioner. At skabe et afslappende soveværelse, med kun en seng, skrivebord og computer er forholdsvis enkel, men det er vigtigt at forstå designelementer, der fremkalder en aktiv energi og dem, der fremkalder en fredelig energi, så du kan indstille for at designe rum med disse faktorer i tankerne. Udformningen af en virkelig afslappende rum ligger ikke i blot ét element, men i kommende sammen af alle designelementerne til at opnå et fredeligt miljø, ifølge den nye House of Art. I slutningen af dagen handler det om hvad slapper dig.

Instruktioner

Instruktioner

•Paint værelse med lys, cool farver. Lys grønne, lys blå og lys grå er alle farver, der fremmer fredelige energi. Varme farver som rød, mørk, gul og orange tendens til at røre en aktiv energi, så hold din maling til kølige og rolige farver.

•Sæt matchende træ møbler på værelset. Mørke, rige træ senge og skriveborde er fantastisk afslappende møbler. Fjerne eventuelle overflødige møbler. Hvis det passer design, holde det, men hvis du bare finde et sted for det, slippe af med det, ifølge Terrys stoffer. Rod og især unødvendige møbler stykker hører ikke hjemme i denne afslappende soveværelse.

•Fjernelse brugen af overhead og/eller fluorescerende belysning, og tilføje ambient, æstetiske belysning. Alternative belysning vil høj grad påvirke stemningen i rummet. Målet er at opnå belysning, der både udfører en funktion og tjener som dekoration. Lamper med nuancer, stearinlys og Skrivebordlamper er solid muligheder.

•Installer træ persienner og bløde, lyse gardiner, der er let at åbne og ikke tilføje kaos til rummet. Lys-farvede gardiner, der kan åbnes med bare trække en snor er en stor mulighed. Der vil være tidspunkter, hvor du vil ønsker nogle naturligt lys til at belyse rummet, så det er vigtigt at have denne mulighed i form af kvalitet gardiner og persienner.

•Installer din gulvbelægning baseret på personlige præferencer. Hvis rummet er tæppebelagte men tæppet er gamle og laset, rive det og enten erstatte det med nye loppetjans tæppe eller refinish gulv nedenunder de gamle tæpper. Nogle mennesker finder hårdttræ eller keramiske fliser mere trøstende (især hvis du fastsætter et område tæppe); nogle mennesker oplever en elegant, loppetjans tæppe mere afslappende. Bolden er på deres banehalvdel med gulvene.

Tips & advarsler

  • Vigtigste er at finde ud af, hvad du forsøger at opnå og tage skridt til at gøre det ske. Meget afhænger af hvilken slags aktiviteter vil finde sted i rummet. Hvis du planlægger at bruge rummet som et soveværelse kun, kan du designe det anderledes, end du ville gøre, hvis du bruger det for en dagtimerne office. Det er op til dig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com