Hvordan til at designe en Art Deco soveværelse

January 3

Hvordan til at designe en Art Deco soveværelse

En art deco soveværelse er perfekt for par med konkurrerende stilarter. Han måske ønsker et moderne look, mens hun ønsker hendes værelse at føle luksuriøse. Han måske hader tilbehør & hun måske elsker farven pink. En art deco soveværelse er også en unik spin på et lille kollegieværelse eller endda en børnehave. Her er hvordan man får kig på et budget.

Instruktioner

•Kontrollér din egen hovedgærde. Et fælles stykke af møbler i en art deco soveværelse var en polstret hovedgærde. Disse kan koste flere hundrede eller endda tusindvis af dollars på møbelforretningen. Du kan muligvis betrække dine eksisterende hovedgærde ved hjælp af en korte pistol, stof & batting. Dette vil kun koste et par dollars & virkelig kan ændre udseendet af dit soveværelse sæt. Det gør tingene føles blødere & mere feminin & bare tager et par timer at fuldføre. Hvis du ikke arbejder med et eksisterende hovedgærde prøve indeværende aflæsse, der er brugt på en masse udsmykning viser. Betrække letvægts kvadrater af træ. Du kan måske endda vedhæfte disse på væggen med byggeri styrke Velcro. Jo højere din hovedgærde, jo bedre. Efter alt det arbejde, du ikke ønsker at få tabt i rummet. Prøv din hånd på at gøre dine egne knapper til at tilføje en interessant detalje, der vil gøre dit hovedgærde synes brugerdefinerede.

•Skabe i usædvanlige sideborde. Kigge efter elegante spejlede nat står for dit art deco soveværelse. Bare sørg for at du er ok med lejlighedsvis windexing alle fingeraftryk ud af disse. De vil hjælpe reflekterer lyset rundt i lokalet. Nogle mennesker siger, at spejle endda gøre et lille rum ser større. Spejle blev brugt meget i art deco-stil. Du vil bare bruge dem i en unik måde.

•Glitz det op. Art deco er elegant uden at være alt for kræsen. Du ønsker at bruge elegante tekstiler & rige farver i din art deco soveværelse. Tænk på gamle Hollywood stil & fratræk derefter noget som du ikke har råd, eller som du ikke er enig på et par. Dette vil gøre dit soveværelse til en elegant oase hvor du kan undslippe de daglige belastninger af livet.

•Tryk i Genbrugsbutik. Kigge efter møbler i et vandfald stil. Dette er, når et stykke har næsten en tyr næse kant i stedet for skarpe linjer. Du kan muligvis ikke finde en hele matchende sæt. Dog, en masse Deco-møbler var færdig i samme træ tone. Denne måde vil du være i stand til mix & match dine brikker for at spare endnu flere penge.

•Look op. Loftet er sandsynligvis det første, du ser, når du vågner op om morgenen. Det mine så godt se godt ud. Ingen detalje er glemt i en art deco soveværelse. Mere opulent deco værelser havde guld eller sølv blad på loftet. Andre havde malet tin lofter. Hvis du ikke har en bakke loft prøve at lave en firkantet ud af støbning. Derefter kan du male eller tapet inde i firkanten og tilføje interesse. Bare sørg for det er subtile, så det ikke dominere hele rummet.

•Tilføj i ekstra lagerplads. Mens du er på en genbrugsforretning, kigge efter klædeskabe, som ofte er fælles i art deco-værelser. Dette hjælper med at tilføje højden til rum, samt ekstra lagerplads. Du kan endda finde en, der stadig har en stor originale spejl på det. Overveje at dreje det i en interimistiske kontor, der kan være helt skjult væk hvis du er kort på beboelsesrum.

Tips & advarsler

  • Afhente en forfængelighed. Disse er meget udbredt i Genbrugsbutikker. Du kan bruge det som en gøre Skift skrivebord. Det fungerer også godt, hvis du har en lille master badeværelse, eller din altid elbowing din ægtefælle mens du både gør dig klar til arbejde. Disse forfængelighed kan endda komme inkluderet med stor skrå spejle & kan forvandle sig til en arvestykke stykke.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com