Hvordan til at designe en bæredygtig hjem

May 16

Hvordan til at designe en bæredygtig hjem

Bæredygtige boliger er bliver flere populær som prisen på energi er stigende. Du kan tilføje en række muligheder til en eksisterende hjem for at gøre den mere bæredygtig, eller designe et nyt hjem, der er tilpasset baseret på dine behov. Når man overvejer en miljøvenlig hjem, gå over alt – fra materialer til at bygge hjemmet, brug for energi og vand, til hvordan du dekorere det, når du bevæger dig i. Alle disse kan gøre en forskel for dig og miljøet.

Instruktioner

•Build hus i en passende placering. Et hus, der mod syd kan have solpaneler installeret på taget og drage fordel af passiv solvarme i vinteren. Installere naturligt stengulv, som absorberer solens varme i løbet af dagen og lad det om natten. Bygge huset i en bakke, så kælderen kan have en gå-ud på sydsiden. Jorden er en af de mest effektive isolatorer.

•Brug vedvarende materialer til at bygge huset. Huse bygget af halmballer er effektiv, fordi ballerne er så tyk, at isolere de meget godt. Hvis bygge et træ-indrammede hjem, købe træ fra en virksomhed, der undgår urskove. Veje muligheder, når det kommer til finish på ydersiden af huset. Træ sidespor er naturlige, men kræver, at træer skal fældes. Aluminium sidespor er fremstillet, men vil vare længere.

•Installer alternative energikilder. Solpaneler på taget kan give dig gratis strøm, selvom du installerer panelerne kan være dyrt. Hvis du har nok ejendom, kan en lille vindmølle strøm dit hjem. Isoler dit hjem ordentligt, installere energibesparende belysning og apparater og bruge magt barer på fjernsyn og computere, så du kan lukke dem helt.

•Purchase og installere apparater og systemer, Spar på vandet. Installere en grå vand system, der genbruger vandet fra vaske tøj, brusere og -bade til at skylle toiletterne. Derudover kan en front-loading vaskemaskine, lav-flow brusehoveder og dobbelt skyl toiletter spare en masse vand. Sætte regn tønder i bunden af nedløbsrør til at indsamle regnvand til vanding haver og græsplæner.

•Decorate dit hjem ved hjælp af bæredygtige materialer. Bambus og kork er vedvarende og miljøvenlige valg for gulve. Maling er nu tilgængelig i formler, der er lavere i skadelige VOC. I stedet for at købe alle nye møbler, gennemsøge antikke markeder for nogle emner. Selv hvis du refinish dem, vil du bruge færre ressourcer end købe nye møbler til alle rum i dit hus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com