Hvordan til at designe en baggård træ hegn

October 2

Hvordan til at designe en baggård træ hegn

En baggård hegn skaber en god barriere for at definere hjem grænser for børn og kæledyr. Det gør også en nonverbal erklæring til at definere egenskaben linjer til naboer og andre. Designe og bygge en baggård hegnet kan tilføje visuelle skønhed til rummet backyard, selv om billig materialer anvendes. Nøglen til et godt design er at gennemgå mange muligheder og skabe et hegn, der fungerer godt med hus og omegn. Træ er et godt valg af materiale, da træ er let for de fleste gør-det-selv at installere.

Instruktioner

•Hent nogle baggård design bøger og friluftsliv blade til at få en idé om forskellige typer af hegn. Anmeld træbearbejdning magasiner eller manualer, der også har billeder af interessante hegn. Ser på mange designs for at finde ud af alle mulighederne for en given baggård. Planlæg at bruge design, der passer til stilen i et hus, da et hegn, der er alt for udsmykkede eller bygget med den forkerte arkitektoniske elementer vil aflede opmærksomheden fra hjemmets udseende.

•Measure baggård område hen til regne ud den grundlæggende ramme af hegnet. Finde ud af, for eksempel, hvor mange støtte stillinger vil være nødvendigt og hvor langt fra hinanden de placeres. Skitse et hegn af træ gelændere, for eksempel stillinger med støtte hver 8 fod. Planlæg at installere en standard 6-fods høje plankeværk med støtte stillinger hvert 4 fødder.

•Count antal grænseoverskridende stykker skal installeres på et hegn område. Tillad to eller tre vandret split skinner for hvert afsnit af et træ gelænder hegn, f.eks. Planlæg at bygge et stakit med en vandret jernbane langs hele kanten langs toppen og bunden. Henvise til faktiske Træbearbejdning planer for hegn, men da det er nemt at udelade bestanddele af visse typer af hegn. Klart at definere alle tømmer behov og alle metal tilbehør og gate hængsler i planlægningsfasen. Ikke komme ind i et projekt uden at have alle matrials på hånden til at undgå gentagne besøg til bygning levering butik.

•Sketch forskellige typer af afstanden til bestyrelsen hegn. Regne ud, hvis en 1/2-inch hul mellem bestyrelser vil fungere godt, eller hvis bestyrelser skal have næsten ingen forskel mellem dem for mere privatliv. Beslutte, hvor høj hegnet skal være, da et højt hegn kan blokere sollyset i visse spil eller haven områder. Skitse en gate, der fungerer godt med hegnet højde og stil af hegnet facade.

•Plan bruge trykimprægneret tømmer eller cedar, for eksempel, til at sikre et hegn vil rumme op godt over tid. Investere i gode tømmer, der vil forblive på plads i mange år, da hegnet konstruktion er meget arbejdskrævende. Beslutte, hvis hegnet bliver malet eller farvet til at matche huset. Overveje at forlade hegnet i sin naturlige tilstand med ingen finish, men diskutere forskellige klart coating finish med en tømrer eller hjem forbedring ekspert.

Tips & advarsler

  • Oprette et hegn, der blander godt med andre bygninger og hegn i nærheden. Ikke oprette et hegn, der skiller sig ud for meget, da det bør supplere boliger i nærheden versus konkurrerer med dem om visuel opmærksomhed. Invester i tilbehør til et mere udsmykkede hegn, hvis hjem er victoriansk eller et historisk hus med interessant arkitektur.
  • Undgå at bygge et træ hegn uden at dække bunden af støtte stillinger med tjære. Tilføje tar på disse områder af stillinger, der vil blive lagt i jorden overflader. Træ installeret i jorden eller i beton kan hurtigt forværres fra vandoptagelse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com