Hvordan til at designe en Ballerina tema børnehave

November 8

Hvordan til at designe en Ballerina tema børnehave

Billedet af en ballerina fremkalder strømmende nederdele, satiny sko og et organ, hvis linje flytter graciøst og let. Som sådan, gør ballerina en dejlig udsmykning tema for en baby pige soveværelse. Mange dekorative elementer findes der vil hjælpe dig med at bringe skønhed af balletten ind i dit barns værelse. Fra tekstiler, at fange den luksuriøse følelse af den ballerina skørt til tilbehør, der fremkalder en ballet studio, findes masser af dekorative muligheder for at hjælpe dig med at skabe den bedste ballerina-tema værelse denne side af "Nøddeknækkeren".

Instruktioner

•Paint vægge i en ballet-venlige farve. Nuancer af pink arbejde godt for dette, fordi de er minder om den lille ballerina sko og praksis kjole. Gøre det muligt malingen til at tørre efter anvisningerne på dåsen.

Hæng gardiner lavet af florlet materialer og top med et lag tyl, det stof, som ballet nederdele er lavet af. Florlet materialet vil beskyttelse af personlige oplysninger, mens tyl vil give visuelle påmindelser om ballet nederdel. Nogle hensigtsmæssige valg for florlet materialer kan være tynde stykker af rayon, bomuld eller silke.

•Indstil op en hylde og fyld den med en samling ballerina dukker. For at bringe udvalg til denne lille dekorativ krog, kigge efter både antikke ballerina dukker samt nyere.

Hæng en pink ballerina bear mobiltelefon i loftet over sengen. Dette passer ballerina tema samtidig bringe det ind i barnets verden.

•Locate antik kjole dummies og hænge forskellige ballerina kostumer på dukkerne. Klynge disse i et hjørne--måske under hylden viser samlingen ballerina dukke.

Forpakket kronen baldakinen for barnets seng - specielt en, der har baldakin materiale fremstillet af satin og tyl, det materiale fra som ballet nederdele er lavet. En kronen baldakinen er et stykke, der er som regel adskilt fra sengen, som hænger over det på væggen eller loftet. Normalt formet som en krone, denne sengetøj stykke fangster lange stykker stof over sengen og overlapper ned på sengen på samme måde materiale på traditionel himmelseng gør.

•Paint balletsko eller lille ballerinaer på den krybbe, rocker og kommode sæt.

•Hav et par balletsko bronzed eller stivnede til et dekorativt tilbehør til baby's puslebord. Nogle lokale belysning butikker kan vedhæfte disse til bunden af en lampe, som ville gøre en passende tilbehør skal placeres ved siden af rocker.

Hæng kunsttryk ballet af Degas eller byder de dyrebare øjeblikke børn.

•Sæt op spejle på rummets closet døre og tilføje en bar for at genskabe udseendet af en ballet studio.

•Throw et område tæppe på gulvet, der er udstyret med en ballet tema. Det kan være de farver, binde det ind i resten af rummet eller det kunne indslag scener fra ballet på det.

•Kontrollér nogle ballerina switch plader for lyskontakten. Du kan gøre en dekorativ switch plade af limning ballet-tema illustrationer på en almindelig lyskontakt tallerken. Kontroller, at du skære et hul i midten til at rumme switchen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com