Hvordan til at designe en Boudoir

May 7

Hvordan til at designe en Boudoir

En boudoir er et lille, privat rum, der er normalt knyttet til et soveværelse. Boudoir bruges til badning, dressing og lejlighedsvis underholdende intime venner. Selv om boudoirs ikke længere er en almindelig del af et typisk hus, kan nogle kvinder vælge at tilføje en boudoir på deres soveværelse. Der er en række glamourøse og sensuel designideer du kan bruge til at designe en boudoir.

Instruktioner

•Vælg et overordnet tema for din boudoir. Almindeligt, er disse værelser indrettede i bløde, romantiske detaljer eller sensuel, intime designs. Det vil være nødvendigt at vælge en overordnet designtema, før du begynder at shoppe for enkelte stykker.

•Brug et målebånd til at bestemme dimensionerne for det område, du vil bruge til boudoir. Måle længden af hver væg at vide, hvor meget plads du har til møbler og dekorationer. Hvis det er muligt, har din boudoir arrangeret nær badeværelse og garderobe.

•Vælg farve maling til væggene. Overvej at bruge en lys eller mørk steg, subtile guld eller sølv grå. Disse farver har en usædvanlig rigdom og raffinement, som er fælles kvaliteter af en boudoir. Male alle væggene i boudoir i den valgte farve.

•Purchase en antikke forfængelighed sæt, der omfatter et stort spejl, sminkebord og stol. Dette bør være i fokus i boudoir, både æstetisk og funktionelt. Placer forfængelighed i en position, der vil være bekvemt fra skabet og badeværelset.

•Hvis ikke er allerede tæpper på gulvet, Placer en varm og behagelig tæppe i midten af rummet. Ideelt set vil denne tæppe være stor nok til at tage det meste af gulvet i boudoir. Boudoir menes at være et sted af komfort; Det er nødvendigt at holde gulvet varme og bløde.

•Vælg yderligere siddepladser skal placeres ind i lokalet, som en lille polstret bænk eller et detaljeret sofa. Anbring sædet overfor forfængelighed, som vil tillade dig at underholde gæsterne, mens du sidder på forfængelighed. Hvis du ikke kan passe et stort stykke af møbler ind i stuen, kan du overveje at bruge to små stole. Hvis der er ekstra plads, sted et par små, dekorative tabeller i rummet. Selv om disse tabeller ikke bliver funktionel, vil de skabe et sted for yderligere dekorationer.

Hæng et par små stykker af kunst på væggene. Kigge efter malerier, der symboliserer sensualitet, intimitet, kærlighed eller lidenskab. Hvis der er plads på din dekorative tabeller, accent boudoir med små dekorationer såsom antikke parfumeflasker eller en vase af friske blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com