Hvordan til at designe en brugerdefineret kabinet

February 21

Designe brugerdefinerede opbevaringsskabe er en fantastisk måde at tilføje et personligt touch til ethvert rum. Uanset om du har brug for en ny pantry eller værktøj og levering opbevaring i garagen eller kælderen, at få præcis, hvad du har brug for i en færdig kabinet kan ikke altid være muligt. Fra størrelse til materialer og finish er der bogstaveligt talt hundredvis af muligheder. Tilføje lister, speciel hardware eller en brugerdefineret malet finish til at give det den perfekte feel. På indersiden opbevare sted hylder, skuffer eller cubbies i præcis de steder, du har brug for dem til at dine ting.

Instruktioner

Forske i dit design

•Calculate hvor meget og hvad slags opbevaring skal du. Dåser og kasser er bedst opbevares på hylder. Små værktøjer eller forsyninger som papir og tekstiler kan opbevares bedst i skuffer. Beslutte, om du vil brug for døre, eller foretrækker åbne hylder. Lav en liste over nødvendige funktioner.

•Vælg om dit design er for en øvre eller nedre enhed. Hvis du vil gemme tunge genstande kan en lavere kabinet være bedst. Hvis du planlægger at placere et skrivebord eller arbejde tabel i området, overveje en øvre kabinet.

•Decide hvor du vil installere din brugerdefinerede fryser. Måle den tilgængelige plads. Husk at forlade nok plads til døre og skuffer åbne hvis nødvendigt.

Tegning Design

•Study kabinet design online eller besøg din lokale home center med et målebånd og en Notesblok til at blive fortrolig med kabinet konstruktion. Dele og systemer, der anvendes er blevet udviklet over årene og ikke genopfinde hjulet kan spare dig en masse tid.

•Decide om dit kabinet boks vil være EU-tema skotter, hvor top og bund tjene som rammen eller et ansigt ramme--en ¾-tommer tømmer frame knyttet til skotter, top og bund dividere skuffer og understøttende døre mv. Europæiske er enklere at opbygge men kræver særlige skjulte hængsler. Dette vil diktere din dør størrelse. For europæiske stil, skal døre og skuffer være så bred som kabinettet. Til ansigt ramme bør de to inches smallere.

•Sketch ud af kabinettet. Tilføj eventuel skuffer, døre og hylder. Tilføje farve for at kontrollere finish muligheder. Hvis du er tech-kyndige, kan du prøve den gratis version af Google sketchup for en 3-d rendering. Føje dimensioner til din tegning. Bruge Home Depots hjemmeside for at få specs for hardware.

•Kontrollér en liste over dele du skal bruge: hvert kabinet har brug for to skotter--sider--typisk disse afskæres fra ¾ tommer krydsfiner; Du vil også brug for en bund fra ¾ tommer krydsfiner; en øvre kabinet kræver en solid top fra ¾ tommer krydsfiner; lavere kabinetter har typisk to ¾ af tre tommer-klamper kører vandret på den front og bagside flugter med toppen af skotterne. Disse bruges til at fastgøre bordpladen. Lavere kabinetter typisk sidde på en base af ¾-af-tre-tommer krydsfiner strimler. Kabinet rygge er typisk skæres fra ¼-tommer krydsfiner og installeret i en slot, skåret i de skotter, kaldet en dado. Du vil også behovet for installation klamper, en på toppen og bunden af bagsiden af din fryser. Mark dimensioner på tegning for hver del.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com