Hvordan til at designe en cirkulær mursten gårdhave

October 7

Når du designer en cirkulær mursten gårdhave vil du tilføje ekstra interesse til din terrasse design. Dog kan det være udfordrende for at designe en mursten gårdhave, der både ser godt ud og være let at installere. Fra design, til at lægge dine mursten gårdhave er der et par ting, der vil hjælpe dig med at gøre et stort stykke arbejde.

Instruktioner

Designe din mursten gårdhave

• Før du begynder at tænke om dine mursten gårdhave, jer vil savn en flad og niveau plads til at lægge terrassen. Være sikker på, at du vælge et sted, der får masser af sollys eller skygge, afhængigt af hvordan du gerne vil bruge på terrassen.

•Efter du har fundet et sted for din cirkulære gårdhave, du skal beslutte, om du ønsker gårdhave til at være permanent eller mere let flyttes. Afhængigt af hvad du ønsker for din gårdhave plads, kan du lægge dine mursten gårdhave, en af to måder. Først kaldes en fleksibel fortovet. Denne metode er den nemmeste og hurtigste metode for at lægge en mursten gårdhave. Sand eller knuste sten er bunden af terrassen og mursten er placeret på toppen. Sandet er derefter fejet mellem murstenene. På den anden side, hvis du ønsker en mere permanent struktur kan du bruge en mortared fortovet. Mortared fortovet base består af knust sten, dækket med en 1/4-inch betonplade. Mursten er placeret på den tørre pad og mørtel er placeret mellem murstenene. Mortared fortovet holder længere, men er sværere at installere. Før du kan gøre noget andet, skal du beslutte, hvilken metode du vil bruge.

•Når du har en plads til din cirkulære mursten gårdhave, og du ved hvordan du ønsker at lægge den, er det tid til at vælge mursten. Husk at regenereret mursten kan bruges, fordi du kun får brug for en god side på mursten. For en cirkulær mursten gårdhave skal du også halve mursten i midten gårdhave til at hjælpe med stram vinkler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com