Hvordan til at designe en Computer skrivebord til et hjemmekontor

January 6

Dit hjemmekontor skal være funktionelt for dine behov men også æstetisk tiltalende, ellers du vil aldrig ønsker at gå. Dette er især relevant, hvis din computer skrivebord vil opholde sig i et familieværelse. Designe perfekte computer desk til dit hjemmekontor ikke bør være en skræmmende opgave, men en sjov måde at sikre at du får præcis hvad du ønsker og behov.

Instruktioner

•Om du har en særlig plads til dit hjemmekontor eller bare et rum, hugget ud af en eksisterende rum, måle det område, hvor din nye skrivebord ville gå. Kontroller, at du måler for bredde, ikke bare længde, så du får en idé om de overordnede dimensioner, der ville arbejde i dit space.

•Indstil dit behov. Brug papir og blyant til at lave en liste over alle de nødvendige komponenter skal dit skrivebord for at bedste funktion for dig. For eksempel, skal du muligvis et indbygget arkivering skab til opbevaring af bill, åbne lagerplads til bøger eller blade eller en kombination af åbne og lukkede opbevaring. Beslutte, om du arbejder på skrivebordet eller bare bruge din computer på det.

•Think om stil. Hvis din computer skrivebord vil være i et Familieværelse, for eksempel, kan du overveje en computer armoire at skjule rod. Hvis dit space er ultra-moderne, kan du søge efter en computer desk, der inkorporerer rene linjer i stedet for dekorative støbning og kurver. Overveje, hvis du ønsker et skrivebord, lavet af træ, metal, acryl eller en kombination af materialer.

•Compile en endelig liste over dine ønsker, farve og materiale valg og målinger. Så, begynde at shopping for det perfekte computer desk, der vil passe perfekt ind i din plads og opfylder alle dine behov---både stilfuldt og praktisk.

Tips & advarsler

  • Måling for hele skrivebordet er vigtigt---hvis du få længden ret men bredde forkert, du risikerer at ende op med et skrivebord, som dværge dit space.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com