Hvordan til at designe en Cool pige soveværelse

November 6

Når du ønsker at designe en cool pige soveværelse, starte med at spørge hende hvad hun ønsker. En cool pige kommer i mange forskellige stilarter og spænder fra cheerleader til studerende krop formand. Hver vil have konkrete ideer på hendes stil og farve kombinationer. Når du kender design hun foretrækker, skal du følge disse grundlæggende designelementer. Forblive fokuseret på den overordnede design og ikke de enkelte stykker, som du ønsker at trække off en cool look, ikke én at skrig tema ønsker at være cool.

Instruktioner

•Lære hendes stil. Anmeld udsmykning blade med hende og opdage, hvis hun er i en seascape, land, sofistikeret, moderne, romantisk smarte eller gotisk design. Ser ind i hendes skab for de farver hun foretrækker at bære, da dette er en indikation af farvepaletten til at vælge for rummet.

•Fastsætte værelse. Gå med krikand blues og hav-skum greens blandet med tans for en seascape eller sort med hvid for en moderne eller gotisk flair. Vælge en pink på røde tema for et mere romantisk udseende eller hvidt på hvidt med snørebånd og tynde. Overveje tekstur med antikke møbler til et land chic design.

•Paint værelse. Vælg brændt orange glaseret med guld til en Tuscany føler, creme med glaseret creme striber for et sofistikeret twist eller maling castle sten på bunden af væggen i sten grå med en isblå øverste halvdel. Overveje en farve vask til en landskab design.

•Plan møbler layout. Fokus i sengen som den vigtigste brik i rummet. Arrangere en nat står ved siden af det, eller overveje frysere at holde-cd'er og dvd'er i stedet med en top til at holde uret og en drink. Give hendes rigelig plads til hendes tøj med en høj kommode med dybe skuffer og klædeskab til hus hendes tøj og skjule et tv-sæt. Oprette en make-up bord, så hun kan sætte på ansigtet om morgenen og et skrivebord til at fuldføre sit hjemmearbejde om natten.

Forpakket sengetøj og gardiner i komplementære farver. Vælg rige fløjl til en gotisk og middelalderlige room, dyner og hæklede tæpper om land-design eller en ren, sprød silke dynebetræk for en moderne eller sofistikeret design.

•Accent værelse med elementer, der afspejler hendes stil. En lampe fyldt med skaller på nederst halvdel med sandcastles og sand stearinlys bringe i stranden udseende. Gargoyle lamper og sconces give den gotiske besked, mens glasoverflader fri for rod skrige raffinement.

Tips & advarsler

  • Tilføje din personlighed til rummet med billeder, fotografier og skat elementer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com