Hvordan til at designe en dæk Byggeplan

July 4

Hvordan til at designe en dæk Byggeplan

Et dæk er en vidunderlig tilføjelse til et hus, yder en privat udvendige plads til at slappe af fra forår til efterår. Designe en dæk plan er let, hvis du har en udvendig placering ved siden af dit hjem og har direkte adgang til denne placering via en dør. Der er dog kodens krav, når du udformer en dæk; sikre du følge lokale koder og ordinancer når designe og bygge dine dæk. Du kan finde flere oplysninger om dit lokale krav, kan du besøge Municode.com.

Instruktioner

•Draw på papir dit eksisterende hus planlægger at skalere ved hjælp af en blyant, arkitektonisk målestok og T firkantet. Et arkitektonisk målestoksforhold tillader designer til at tegne arkitektoniske elementer på et forhold mindre end sand skala til præcist repræsenterer et objekt eller struktur. Ordet "omfanget" henviser til både måleinstrumentet og tegningens forholdet til sande omfang. Skalaerne anvendes til tegning omfatter 1/16 tommer er lig med 1 fod, 1/8 tomme er lig med 1 fod, og 1/4 tomme er lig med 1 fod. Uanset hvilken skala, du vælger at arbejde med, Husk at bruge denne skala i hele tegningen, så der er ingen uoverensstemmelser med de tegnede elementer.

•Indstil udformningen af den foreslåede dæk. Dæk skal være mindst 8 fod dybt at tillade folk at sidde komfortabelt, men den optimale dybde af et dæk er 12 fod dybt. Dæk kan have flere niveauer, og de vandrette flader kan foretages med en række forskellige typer af pyntede. For eksempel, du kan bruge tunge og not pyntede, diagonal pyntede, cement board pyntede, samt den traditionelle træ 5/4 board pyntede. Holde i sindet tunge og not pyntede skal have en hældning at dræne regnvandet. Andre typer af pyntede kræver 1/8-3/16 huller til dræning.

Bestemme også, om du ønsker at have nogen kabinet på dækket. Muligt skygge og kabinet enheder omfatter espalier eller pergolaer, latticework partitioner og markiser. Derudover Tænk de møbler du ønsker at placere på dækket.

•Draw den foreslåede plan af dæk på den eksisterende hus tegning, og tegn møbler layout du planlægger at placere på dækket. Brug de samme værktøjer som i det eksisterende hus tegning. Sammenlign din eksisterende hus og foreslåede dæk plan til den foreslåede plads afsat til dit hus, hvor dæk vil gå. Bemærk nogen af jorden højdeændringer og sammenligne disse til højden af den foreslåede dæk.

•Draw en Håndliste, på din plan, hvor som helst dit deck overflade er 30 inches eller højere over jordoverfladen. Hvis du ønsker at give trappe, for at få adgang til dæk fra din ejendom, måle afstanden mellem jordoverfladen og den foreslåede højden på dækket. Derefter bestemme højden på din foreslåede trappe risers; trapper bør være mellem 4 og 7 3/4 tommer. Opdele dine dæk højden over vejbanen af din trappe højde--dette er det samlede antal af trappen skal du. Et dæk 30 inches over jorden med 6 tommer risers kræver f.eks 5 risers. Trappetrin er proportional med riser højden, så højden af to stigrør plus en slidbane er lig med 24 til 25 inches. I eksemplet ovenfor to udvidelsesstik er lig med 12 inches, så slidbanen skal være 12 til 13 inches. Husk at tegne gelændere til trapper, hvis der er mere end to trappe risers at nå deck overflade.

•Draw placeringen af den bærende dæk stillinger. Indlæg er normalt angivet i hjørnerne af dækket og i et gitter på tværs af deck overflade med spænder ikke er større end 12 fod. Længere spænder er mulige, men 12 fod er en sikker afstand til at bruge.

•Draw fordoblet 2 af 12 stråler til at forbinde gitter af dæk indlæg, og trække 2 af 10 strøer kører i én retning, 16 inches på midten, mellem bjælker.

Tips & advarsler

  • Når designe og bygge dæk, Husk at vælge woods og finish, der vil accent eller supplere dit hus.
  • Check din lokale bygningsreglementer for andre krav, og altid få en tilladelse til byggeri du planlægger at gennemføre.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com