Hvordan til at designe en drengenes værelse med en seng, hængekøje

July 1

Hvordan til at designe en drengenes værelse med en seng, hængekøje

I stedet for at give din dreng en traditionel bed, give ham en ekstraordinær sted at sove med en hængekøje seng. Da hængekøjer er traditionelt anvendes udendørs, din lille fyr vil føle dig unik når du giver ham en hængekøje sengen i sit værelse. Design værelse med et tema inspireret af udendørs til problemfrit binde hængekøjen i indretningen.

Instruktioner

•Vælge et tema til soveværelset. Temaer, der fungerer godt med en hængekøje bed omfatter en rustik fiskeri tilbagetog eller en strand-inspirerede design.

•Paint væggene i rummet. Vælge en maling farve, der passer til det tema du har valgt. For eksempel, skov grøn passer en fiskeri-tema værelse og aqua eller seafoam grøn bånd i, en strand-tema værelse.

Hæng decals på væggene til at puste liv i temaet. For en strand værelse, Vælg overføringsbilleder af palmer, bølger og måger. Hvis du udsmykning værelse med en fiskeri-tema, skal du vælge overføringsbilleder af fyrretræer og en dock, måske.

•Dæk gulvet med en område tæppe at tilføje varme til rummet. Fastsat et overdådigt sand farve eller rattan tæppe i stranden værelse. En rustik fiskeri Room, Vælg et overdådigt grønt område tæppe at ligne græs.

•Arrange møbler på værelset. Hænge hængekøje i et af hjørnerne af rummet. Bringe i andre stykker af møbler, der binder ind i temaet; en knudrede pine eller rattan kommode og Adirondack stole supplere enten af disse designs.

•Incorporate sengetøj på hængekøje. Lægge en pude-topped hængekøje dækning på toppen af hængekøje i en farve eller et design, der koordinerer med designet, for eksempel blå og hvide striber til en strand værelse eller en almindelig grøn dækning for et fiskeri værelse. Drapere et matchende kaste tæppe på slutningen af hængekøjen. Angive et enkelt pude eller en samling af puder øverst i hængekøjen.

•Display dekorative tilbehør i rummet for at fuldføre designet. I et fiskeri-tema værelse, lean fiskestænger på væggene, hænge udstoppede fisk på væggene og drapere fiskenet fra hjørnerne af loftet. For en strand-tema værelse, indstille sand dollars og søstjerner på væg hylder. Fyld glasset krukker med havet glas og muslingeskaller og placere dem på toppen af en kommode og lean en surf bord mod en væg.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com