Hvordan til at designe en drengs værelse med et fiskeri tema

August 28

Hvordan til at designe en drengs værelse med et fiskeri tema

For en dreng, der ikke kan vente med at komme ud på vandet med hans pole og tackle boks, giver en fiskeri-tema soveværelse ham et sted, hvor hans fantasi kan løbe frit. Uanset om du vælger en enkel og underspillet tema eller gå hele vejen med alt fisk-relaterede fra væggene til hovedgærdet, giver træffes beslutning om indretning og design på forhånd dig en konkret handlingsplan.

Instruktioner

•Paint vægge af fiskeri-tema værelse. Bruge nuancer af beige og brun til at give rummet en hytte-lignende appel, eller gå til noget som bleg blå til at efterligne udseendet af mousserende vand. Afsætte en væg til et fiskeri-tema vægmaleri. eller gøre én væg en natur-relaterede accent farve marineblå eller skov grøn.

•Tilføj sengetøj, gardiner og betræk. Vælg tekstiler med forskellige typer af fisk og lystfisker-relaterede objekter til en høj-detail rum. Vælge solid maskuline farver, som Bourgogne og chokolade brun, og hvis du foretrækker en underspillet udseende. Vælge matchende mønstre, uanset stil, at holde en følelse af kontinuitet i hele. Accent sengetøj med puder i form af fisk.

•Tilføj accenter til rummet. Line en hylde med antikke fiskehjul. Montere fiskestænger på væggen, ved hjælp af en som en gardinstang. Placere en tackle boks om drengens skrivebord at bruge som arrangør. Hænge årer over sengen i et krydset mønster. Hænge indrammede billeder af drengens præmie fangster og naturskønne naturlige indstillinger på væggene.

•Incorporate et rustikt tema i møbler udvælgelsen. Bruge en log sengeramme, almindeligt træ kommode og natbord for et fiskeri hytte føler. Oprette brugerdefinerede møbler, såsom et hovedgærde i form af en fisk eller en fisk-formet desktop til et værelse der går all-out.

•Accent gulve, hvis de er fremstillet af hårdttræ eller flise. Mal en kant rundt på gulvet med et mønster, der involverer en fisk form. Placer en fisk-formet accent tæppe ved foden af sengen eller i midten af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com