Hvordan til at designe en drengs værelse med hær ting

April 25

Hvordan til at designe en drengs værelse med hær ting

Designe en plads til et barn, der kan lide militæret kan synes som en stor opgave. Heldigvis har ikke alt i rummet at være lavet af camouflage. Hvis barnet har en affinitet for fly eller tanke eller andre Armylike memorabilia, bruge det til din fordel og indarbejde det i din udsmykning ordningen. Hold øje for de varer, du kan bruge i dit tema på værftet salg og sparsommelighed butikker, som folk ofte slippe af ældre militære emner som jakker og selv gamle medaljer og stifter.

Instruktioner

•Look for sengetøj, som passer ind i temaet hær. De fleste butikker vil have en camouflage sæt komplet med dyne, lagner og pudebetræk, men andre kan tilbyder noget lidt anderledes, såsom militære fly, kampvogne eller helikoptere.

•Paint væggene i rummet i en neutral men hær-relaterede farve. En tan maling kan opvejes af en oliven grøn trim, eller bruge den mere ørken-Army stil af tan med en mørkere brun trim.

•Find stencils eller akryl wall stickers til at dekorere væggene. Militære emblemer kan bruges til at oprette en vækst diagrammet på en væg, og fly og Humvees kan malet eller hængende rundt i lokalet for en kant.

•Build model militære fly med dit barn, og hænge dem fra loftet rundt i lokalet.

•Ansigt til en hær overskud butik og finde elementer som hær kantiner, duffle poser og andre elementer, der kan bruges i rummet. Hvis der er plads, finde en militær "hvalp" telt eller lærred lean og sætte det op over dit barns seng. Kigge efter militære køjesenge at gøre værelset endnu mere autentisk.

•Find plakater af hær ting dit barn kan lide. Der er alle slags muligheder. Gå til din lokale hær rekruttering kontor, og spørge, om personalet har noget du kan bruge. Selv små brochurer kan indrammet og hængt i et værelse. Nogle hjemmesider har store klistermærker og vægmalerier, der kan bruges i et barns værelse.

•Decorate hylder og andre områder af rummet med små legetøj soldater, kampvogne og andre militære legetøj.

•Tilføj farve til rummet ved at indarbejde rød, hvid og blå flag elementer og andre "Americana" som lys og måske "Stars and Stripes" puder, et tæppe eller gardiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com