Hvordan til at designe en Dumbwaiter

January 6

Hvordan til at designe en Dumbwaiter

Thomas Jefferson anvendes et dumbwaiter til transport af varer mellem etagerne og Harold Pinter udødeliggjort den handy enhed i sit skuespil "Den dumme tjener." Men du behøver ikke at være en formand eller en dramatiker kan drage fordel af bekvemmeligheden af en dumbwaiter. Når du begynder designprocessen, vælge et område af dit hjem eller forretning, der har omkring 20 inches af hule vægplads til at aktivere installationen af dumbwaiter boks og remskive system. Væggen rummet skal være fri for løse ledninger og VVS til at rumme dumbwaiter sikkert.

Instruktioner

•Measure vægplads på hver etage til at bestemme placeringen af dumbwaiter døre. Dør størrelse kan variere mellem etagerne afhængig af den tilgængelige plads. Måling fra gulvet til den ønskede dør base først og derefter måle til at bestemme dør højde. Det er bedst at have dør base være plan med din hofte, men det er plan med din talje, hvis du har små børn i huset for at forhindre dem i at nå døråbningen.

•Measure væg til at bestemme tilstrækkelig plads til bredden af døren. Standardstørrelse for opbevaringsrum af en dumbwaiter er 20 inches, og døren skal være bred nok til at rumme en bakke med mad eller en bunke eller tøjvask.

Den sidste måling for døren plads skal være lidt større end bredden og højden af dumbwaiter opbevaring plads, for at tage højde for en dørkarm, der vil sikre døren og sine hængsler.

•Indstil hvis din dumbwaiter vil være drevet af en elmotor eller drives i hånden. Hånd-drevne remskive systemer kræve, at operatøren at slæbe belastningen ved at trække en udsat reb. Dette er praktisk i private boliger med kun to historier. I større bygninger er en elektrisk motor mere praktisk, selvom installation og vedligeholdelse øger omkostningerne.

•Vælg byggematerialer. Bruge varig, i stedet for dekorative, materialer til den funktionelle del af dumbwaiter, da det er skjult inde i væggen. Aluminium og krydsfiner er gode eksempler på billige materialer. Vælge en mere dekorative materiale til de døråbninger, som er synlige. Bruge døren som en accent til dit værelse design ved at anvende en attraktiv træ pletter eller maling farve.

Tips & advarsler

  • En trisse system for en dumbwaiter kan indeholde to hjul eller mere. Det bør støtte dumbwaiter belastningen, selv når det ikke er i bevægelse for at forhindre belastning fra slippe. Elektrisk motor remskiven systemer er bygget til at opretholde belastningen, når motoren er stoppet.
  • Nogle stater inspektioner på dumbwaiters på arbejdspladsen. Check med din tilstands Institut for arbejdskraft at undgå bøder.
  • Holde dørene til din dumbwaiter lukket mens den ikke er i brug.
  • Læg aldrig mennesker eller kæledyr inde i dumbwaiter.
  • Børnesikrede dumbwaiter døre når bor med børn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com