Hvordan til at designe en effektiv køkken

December 11

Med leveomkostningerne på fremmarch, er effektiv levende blevet en nødvendighed i den moderne verden. Små opholdsstuer betyder, ved hjælp af den begrænsede plads klogt i hvert værelse. Med al den aktivitet, der opstår, og alt udstyr behov for opbevaring, er det ingen overraskelse, at køkkenet er ofte de mest rodet rum i huset. Ved at følge nogle enkle retningslinjer, kan du designe en effektiv køkken til dit hjem.

Instruktioner

•Plan et køkken arrangement baseret på "køkken trekant." Trekanten køkken består af køleskabet, vasken og madlavning området. Placer en tæller med rigelig plads til at holde og prepping ingredienser ved siden af ovnen, med ovn på en nærliggende vinkelret på væggen. Plads på trekanten uden for de direkte stier ind og ud af køkkenet for at minimere afbrydelser fra trafik.

•Incorporate apparater, så du kan få mere arbejde. Installere en to-segment vasken, så du kan vaske retter i en vask og skyl i den anden, øget effektivitet ved at lade to arbejdspladser gøres på én gang. Fjerne overflødige apparater. Få en multi-Speed præcision blender, som kan også fungere som en foodprocessor. En Toastmaskine udelukker behovet for en brødrister.

•Designate Tom væg og loft rum til opbevaring af udstyr. Installere kroge over ovnen til at hænge dine mest brugte redskaber. Hænge åbne hylder til opbevaring af genstande som måling kopper eller kaffekopper, frigøre skabsplads til gryder og pander. Skru kroge i loftet for at holde kurve til frugt, hvidløg og løg og krydderier.

•Undgå ved hjælp af bordplads for ikke-fødevare-relaterede anvendelser. Udpege et område andre steder i huset til en reception for house business og mail. Tv, computere og andre nonfood-apparater kan tilføje underholdning til køkkenet, men tager op værelse, der kunne bruges til at skære op veggies eller lagring af en foodprocessor.

Forpakket plads - og energieffektive apparater og belysning. Mindre og mere kompakte apparater hjælpe spare plads og bruger mindre energi end større kolleger. Ser for Energy Star-logoet, hvilket angiver, at apparatet bruger 10 til 50 procent mindre energi og vand end standard modeller. Planer om belysning, der udnytter kompakt fluorescerende pærer, hvilke sidste op til ti gange længere og bruger op til 50 procent mindre energi end almindelige pærer, for at skære ned på pære udskiftning og energi omkostninger.

Tips & advarsler

  • Bruge apparater som mikrobølger, der kan hænges under kabinetter til at spare plads på bordplader.
  • Køkken design kan koste en masse penge til materialer og apparater. Sørg for din effektivitet planer holder i overensstemmelse med dit budget.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com