Hvordan til at designe en entre køkken

November 25

Hvordan til at designe en entre køkken

I arkitektonisk design, plads er penge, og den bedste måde at strække en bygning budget er at bruge plads effektivt. Især i opbygningen af et fritidshus, renovering af en lejlighed eller tilføjelse af en ekstra lejlighed ældre forældre, ét sted skal gælde køkken design kreative effektivitetsstandarder. Ved hjælp af hal plads til et køkken lægger en enkelt plads til flere anvendelser.

Instruktioner

•Undersøg en række designmagasiner til at udvikle en fond af små-køkken idéer. Disse kan omfatte kilder for pladsbesparende apparater, belysning ideer og skab arbejde samt samlet plads planlægning.

•Measure din eksisterende plads grundigt og optage dine målinger. Disse bør omfatte målinger af gulvet, eventuelle eksisterende vinduer, døre eller døre og gulv-til-loft dimensioner. Hvis du endnu ikke har et rum dedikeret til køkkenet i dine planer, optage, hvad du kan for det tomme rum, du vil bruge.

•Draw et kort over din fremtidige køkken plads, så udførligt som muligt. I en eksisterende plads, vil dette indebære minimum/maksimum dimensioner for apparater og en vask eller dræn. Du kan bemærke behov for el og gas forbindelser, hvis det er nødvendigt. Det er også tid til at "installere" specielle apparater. For eksempel, kan selv en lille entre køkken have plads til at skabe en alkove for en stabelbar vaskemaskine og tørretumbler.

•Review din plads i form af faktisk madlavning i det. Sørg for, at køleskabet og ovnen ikke åbne ansigt til ansigt, er der bordplads til at dræne de grøntsager, du har bare vasket i vasken, og der er plads til at åbne skuffer på modsatte vægge på samme tid.

•Calculate virkningen dit nye køkken vil have på gangen trafik og vice-versa. Entre køkken med et gennemslag kan lade dig oprette en familie værelse og flytte bagdøren ud af køkkenet. Pullman køkken (alle på en enkelt væg, ære effektiviteten af motorvogn designer George Pullman) kan gøre mobilitet lettere end at bruge begge vægge. Vurdere indvirkningen af trafik vil hjælpe dig med at træffe beslutninger om indbyggede, pull-out og custom design funktioner kan du medtage.

•Climb dine vægge, bogstaveligt talt, at bestemme opbevaring muligheder, du måske ikke har overvejet. Du ikke har noget imod at komme ud trin skammel til at hente din Thanksgiving sovs båd eller lobster pot halvt så meget som du vil tænke på dodging disse sæsonvarer i base skabe hele året. Hængende køkkenredskaber og pot stativer gratis skabsplads samt.

•Plan belysning for denne ofte besatte plads. Dit mål er at forbedre dit arbejde og gøre rummet føler så stort som muligt. En ovenlys eller smalt lodret vindue Lad forfriskende dagslys. Under counter opgave belysning lader dig fokusere ekstra lys, hvor du har brug for det. Sporet belysning, spot belysning og vedhæng belysning tilbyde valgmuligheder, der ikke optager plads for andre aktiviteter.

•Sæt et positivt spin på at sige farvel til et stort landkøkken. Planlægge din plads, så der er plads til et ekstra apparat eller tilbehør, der lader dig og din familie nyde den nye plads på en ny måde. Om dette indebærer en gelato maker eller en marmor counter segment for wienerbrød og pasta, skal du bruge din renovering til at forbedre et køkken aktivitet hele familien nyder.

Tips & advarsler

  • Bruge forslag om din "arbejde trekant" nævnt i referenceartikler til at analysere hvordan man bedst for at arrangere apparater og områder i din nye lille køkkenområde. Være opmærksom på hvordan du opsætter og komplet køkken opgaver kan markant øge effektiviteten af dit design.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com