Hvordan til at designe en familie Lounge

December 4

Hvordan til at designe en familie Lounge

En familie-loungen kan være et hyggeligt sted at komme væk, slappe af og nyde hinandens selskab. Designe en familie-loungen kan være så simpelt som at konvertere en kælder, bonus værelse eller loft i en sjov-fyldte mediecenter, spillerum eller miniature film screening room. Familie lounges kan være skræddersyet til at imødekomme den individuelle smag og stilarter af forskellige familiemedlemmer, med alle bidrager design ideer til deres ideelle familie sjov plads.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over hvad du vil have plads til at blive brugt til. Vil du have tabellen spil som bordtennis eller pinball, en tv-apparat eller videospil? Vil du åbne rum for fysiske lege eller foretrækker du en hyggelig, den-lignende miljø til at se film? Loungen vil måske bruges som en læsesal eller en rolig undersøgelse område, komplet med studievejledninger, en computer og kontorartikler. Tilskynde alle familiens medlemmer til at give input om, hvad rummet skal bruges til.

•Decide hvilken type build-out er nødvendige for at opfylde din families behov. Du kan vælge at installere et underholdningscenter, konstruere hævet gulv for at rumme Teaterindretning eller tilføje en bar der serverer forfriskninger.

•Tag målinger af pladsen du har til rådighed for familie-loungen. Gør et diagram over den rum, herunder vinduer, døre, stikdåser og kabel ledninger. Skitsere en ru design, der viser, hvor store stykker af inventar vil gå. Overveje belysning behov og placeringen af eksisterende el-ledninger.

•Vælg nye gulve, hvis det ønskes. Igen, overveje brugen af rummet. Lav-bunke tæpper er let at holde ren og medvirker til at skabe bedre akustik, hvis du bruger plads til musik eller tv-visning; hårdttræ eller dekorative beton gulve er ideelle hvis du planlægger at bruge loungen til dans, eller hvis du forventer tung mund trafik.

•Installer din største stykker af møbler først, sofaer, borde, spillekonsoller, computer arbejdsstationer eller media Centre. Arranger møbler på en sådan måde, at du nemt kan sidde og snakke med hinanden.

•Decorate lounge at opfylde alles smag. Elementer til at overveje at medtage en gammel gammeldags popcorn maskine, en antik soda springvand, vintage filmplakater eller familie billeder. Tilføje over-fyldte gulv puder, kast og endda en særlig cubby for badekåber og tøfler. Komfortabel over-sized møbler og dæmpede toner og belysning vil bidrage til et afslappende miljø.

Tips & advarsler

  • Være kreative i at designe et rum, der er brugerdefinerede skræddersyet til din familie. Tilføje en opslagstavle, hvor kun komplimenter kan foretages. Ramme en collage af fotos, sjove familie ansigt. Dekorere med elementer, der udgør inde vittigheder kun din familie forstår. Denne tilgang vil skabe et unikt miljø, hvor alle føler sig speciel og er mindet om deres familie obligationer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com