Hvordan til at designe en Feng Shui have

June 11

Hvordan til at designe en Feng Shui have

Feng shui er systemet for at arrangere elementer i miljøet. Bogstaveligt betyder "vind og vand" i kinesiske tegn, er feng shui komplekst system, der omfatter en måde at opdele din plads, yin-yang principperne om modsætninger og brugen af de fem kinesiske elementer af vand, ild, jord, træ og metal. En fuld forståelse af systemet tager seriøs undersøgelse. Men, kan du forenkle sagen ved at fokusere dit design for at indarbejde de fem elementer for at skabe balance mellem din have og skabe en harmonisk atmosfære.

Instruktioner

•Tilføj en vand-funktionen til din have. Ifølge feng shui praksis er den ideelle placering for en vandfald i den yderste, venstre bagerste hjørne. Installere et vandfald med en lille dam, hvor du kan holde guldfisk eller karpe, da dette er særlig heldig. Eller for en enklere vand funktion, tilføje en fugl bad til din have.

•Line gangbro til din have med røde blomster, plantet i klynger af tre at tiltrække lykke. For at tiltrække fortsatte fortune om natten, tilføje i lys. Rød er ikke kun en heldig farve, det bringer i elementet ild, et af de fem kinesiske elementer. Planterne selv bringe i træ og jord elementer, forlader kun vand, ild og metal for at blive tilføjet i balance og harmoni. Planter med trekantede og konisk blade bringer også i elementet ild.

•Tilføj i bevægelse eller iøjnefaldende dekorationer til din have som Vejrhaner, stirrede bolde eller farverige statuer. Disse materialer bringe i den metal element til din have. Også overveje vindspil og klokker til lykke.

•Udskift døde planter straks med noget, der er lige så smuk eller mere smuk og er af samme eller større værdi. En feng shui have skal blive en blomstrende have.

•Cultivate planter med afrundede blade, runde ligesom mønter for velstand.

•Hold alle planterne i haven trimmet så at ingen er tilgroet. Klart ud nogen underskov eller indsamlede snavs blade såsom faldet. Fjerne døde blade og blomster fra planter, holder dem velplejede.

Tips & advarsler

  • Hvis du sætter i en dam med fisk, være advaret at nataktive dyr, såsom vaskebjørne, kan spise din fisk.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com