Hvordan til at designe en fodbold soveværelse for drenge

September 26

Hvordan til at designe en fodbold soveværelse for drenge

Dit barns soveværelse er hans personlige rum i huset, så det er vigtigt at dekorere det efter hans smag. Hvis din dreng er en fodboldfan, du kan dekorere du er hans soveværelse med dette tema. Hverve dit barn for at hjælpe dig med at dekorere og gennemføre sine idéer til at skabe et personlig rum. Du kan implementere en fodbold tema på hans værelse mange måder uden at bruge for mange penge.

Instruktioner

•Decorate vægge. Male væggene farverne på dit barns foretrukne hold. Skiftevis, lade dem hvid eller en lys farve og placere en fodbold logo tapet på en af væggene eller male et fodbold vægmaleri på en væg. Brug sports memorabilia, såsom en trøje, billetter, autografer plakater eller billeder af din drengs favorit spillere på store billedrammer og hænge dem på væggen.

•Vælg møbler med en fodbold tema. Vælg neutral-farvede møbler, hvis dine vægge er lyse eller mørke farver. Tage temaet et skridt videre ved at tilføje brugerdefinerede møbler, såsom en omklædningsrummet garderobe, en fodbold-tema stol eller en fodbold-formet Sækkestolen.

•Tilføj tilbehør med en fodbold tema. Bruge fodbold memorabilia, som trofæer, og andre artikler som fodbolde, fodbold-tema lamper, fodbold billedrammer, fodbold-tema tæpper, artikler med dit barns yndlingshold logo, klistermærker og magneter. Har dit barn hjælp du vælge dekorationer. Undgå rod i rummet og ikke sætte ting i vejen vandre.

•Vælg en fodbold konformer hvis resten af rummet er enkel. Vælg en solid dyne med farverne på dit barns foretrukne team, hvis rummet allerede har mange fodbold dekorationer. Brug puder med logoet for team eller solide farver. Tilføje fodbold-formede puder.

Tips & advarsler

  • Lyt til dit barns præferencer og forsøger at gennemføre dem.
  • Dekorere efter dit barns alder, brug ikke skarpe møbler eller glas hvis dit barn er unge.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com