Hvordan til at designe en fransk køkkenhave

September 11

Hvordan til at designe en fransk køkkenhave

Sammenblanding grøntsager, frugter, blomster og urter afspejler et intimt forhold med din haverum, en fransk tradition siden middelalderen. Den franske køkkenhave eller potager fokuserer samtidigt på den skønhed og funktionalitet af de fødevarer, der er bragt ind i køkkenet, tilberedes og indtages. Med en vægt på grøntsager og urter deler årstidens planter plads med blomster, planlagt at tilskynde et symbiotisk forhold til gavn for hver art, men grupperet i geometriske blokke i stedet for rækker, der skal integrere blade tekstur, farve og struktur i det overordnede mønster. Oprette en fransk køkken have tilpasset til dit space med et design, der inkorporerer den potager grundlæggende elementer.

Instruktioner

Planlægge Design

•Consider webstedet: plads, sol og vind eksponering og synspunkter udgør den indstilling attributter, der bestemmer, hvilke planter, du vælger og hvor du finder dem. Bemærk disse elementer, er specifikke.

•Measure de fysiske dimensioner af haverum, herunder de ydre grænser og huset 's ydre vægge støder op til haverum. Skitse site--at skalere--på millimeterpapir. Angive, hvilke områder modtage skygge, sol og vind eksponering ved brug af farve, skygge områder, som falder i naturlig skygge. Omfatte facaden af huset ved siden af haverum, samt poster til køkken og andre fysiske egenskaber såsom allerede eksisterende træer og hegn.

•Indstil placeringen og bredde af stier, tegner sig for plads, der kræves for en trillebør eller andre værktøjer eller maskiner du planlægger at bruge. Skitse stier, begynder med et enkelt design, som du kan ændre som placeringen af de geometriske blokke af planter udvikler sig.

•Decide placering af haverum, overvejer afstanden fra haven til køkkenet. Fremhæve mulige synspunkter, hvis nærhed til køkkenet ikke er en stærk personlig overvejelse.

•Fastsætte geometrisk mønster eller gruppering til at skitsere de vegetabilske senge: for eksempel, et kvadrat, brudt op i mindre grupper, en trekant eller en diamant. Konto for de fysiske funktioner allerede er til stede når de beslutter, formen for din grupperinger; hvilken form bedst udnytter pladsen? Der vil øge udsigt over køkkenhave fra forskellige synsvinkler?

•Sketch din geometrisk mønster af plante grupperinger, adskilt af en bestemt mængde grænsen plads montering til webstedet, ved hjælp af en lineal som en lineal. Mærke alle dimensioner i fod og tommer til hver gruppering. Hvis de geometriske mønster beskæftiger vinkler, buede linjer eller cirkler, skal du bruge en vinkelmåler til lethed i at nå nøjagtighed.

•Divide hver gruppering der former den geometriske form i lige store figurer til at repræsentere individuelle beplantninger. Opdele grupper ved at tegne et gitter ved hjælp af en lineal. Bemærk, at størrelsen af enkelte planter kan variere, men på dette tidspunkt af designet, tildeling af hver plante den samme mængde plads fremmer enkelhed.

Vælg plante kombinationer

•Opret kombinationer af planter, der vil resultere i interessante mønstre af farve og tekstur. Tilføje planter eller espalier med vinstokke at indgyde højde og interesse og maksimere udnyttelsen af rummet.

•Grow et par vibrantly farvede grøntsager midt i vidder af grøn til punktformet områder af det geometriske design.

•Utilize rækker af planter og urter til at forbedre kontraster i konsistens, farve og form, eller naturligt markere grænser af grupperinger uden brug af højbede eller træplader. Integrere rækker kun som et middel til at fremhæve design, undgå traditionelle rækker for at organisere grupper af planter.

•Consider spredning og højden af hver vegetabilsk eller blomstrende plante at undgå tilgroede senge og gøre at finde og nå grøntsagerne, som de modnes let.

Tips & advarsler

  • Indarbejde espalier, dorne og skulpturer til at indgyde skønhed og personlighed i din vegetabilske haverum.
  • Bland sorter af frø til at plante et tilfældigt mønster af planter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com