Hvordan til at designe en fransk kvartal have

October 28

Hvordan til at designe en fransk kvartal have

Franske kvarter i New Orleans, Louisiana, blev grundlagt i 1718 af Jean Baptiste Bienville, en fransk-canadisk søofficer. Hvad han begyndte som en militær-stil gitter af 70 pladser er blevet omdannet til et ikonisk vartegn. Den historiske arkitektur og gammeldags stemning af det franske kvarter tjene som inspiration til en have, som gør den tykke, mørke løv, forvitrede statuer og smedejern porte fundet på alle franske kvarter hjørner. Med lidt planlægning, kan du bringe spekulerer i det franske kvarter lige ind i din egen have.

Instruktioner

•Measure din fremtidige franske kvarter-stil havens omtrentlige dimensioner med målebånd. Tegn en plan over haven til at skalere på kvadreret papir med en blyant. Omfatte alle funktioner, som træer og andre naturlige elementer og menneskeskabte strukturer, som vægge og veje. Bemærk de områder, der er for det meste solrigt, det meste lyssky eller halvt solrig og halvdel shady.

•Vælg, hvilke funktioner du ønsker at fremhæve i din plan, og som dem, du ønsker at bagatellisere. For eksempel, smedejern porte, gamle statuer og springvand er effektiv franske kvarter-stil focal point mens moderne eller trendy funktioner bør være nedtonet.

•Sæt et ark af kalkerpapir over din millimeterpapir haven plan og skitse funktioner du gerne vil tilføje til din have. En klassisk franske kvarter haven ikon er statuen Andrew Jackson, der er i Jackson Square. Det er ikke nødvendigt at kopiere statuen præcis; en sort statue af en hest eller en mørk sten statue af en mand, efterligne den oprindelige statue godt. Yderligere franske kvarter funktioner kan du tilføje omfatter en lav mursten væg, espalier og brosten sti.

•Outline de planter, du vil medtage i din have. Det franske kvarter er i amerikanske landbrugsministerium (USDA) plante hårdførhed zone 9b, er omgivet af USDA zone 9a og indeholder et stort udvalg af planteliv. Overveje at medtage anemone eller windflower (Anemone coronaria), som er en flerårig plante blomstrer farverigt i foråret og er hårdfør i USDA zoner 7-10. Derudover omfatte en bregne, som Boston swordfern (Nephrolepis exaltata), der har tykke, grønt løv, der afspejler den franske kvarter look. Boston swordfern er hårdfør i udvalgte lande, herunder Louisiana, i USDA zoner 8b gennem 11.

•Medtagelse terrakottakrukker i din plan. Sådanne gryder er almindelige i det franske kvarter. Vælge flere forskellige størrelser gryder, og plante mørke, bladgrøntsager grønne planter f.eks bay laurel eller ægte laurbær (Laurus nobilis), en bred-blade stedsegrønt træ, der vokser godt i en stor gryde og er hårdfør i USDA zoner 8-10.

Tips & advarsler

  • Se på billeder af det franske kvarter for inspiration. Dermed kan hjælpe dig med at visualisere din have.
  • Når du planlægger, ikke forsumpe med detaljer. I stedet gøre en rå skitsere først og derefter tilføje specifikke oplysninger.
  • Brug en blyant med en god viskelæder, så du kan ændre din plan, når du går videre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com