Hvordan til at designe en fuld sol flerårige blomsterbed

January 11

At have en fuld sol flerårig blomsterhave tillader dig at plante specifikke flerårige blomster. Honing i på de planter, der vokser i dette miljø bidrager til at skabe en varig bed, der konstant udvikler sig over tid. Når du udformer bed, plante flerårig blomster i forskellige størrelser, former og blomstrer farver for balance. Plante blomster for hver sæson at sikre blomsterbedet er altid i flor. Med lidt forudgående planlægning, ved du, præcis hvad du putter i design, spare tid og penge i det lange løb.

Instruktioner

Dyrknings hver staude er ideelle voksende miljø, herunder lyskrav og jordtype, for at afgøre, hvor de er velegnet i blomsterbedet. Observere bed dagligt til at beregne mængden af sollys haverum modtager, som fuld sol planter kræver fire til seks timers direkte sollys om dagen.

•Sketch en blueprint eller tegning til at henvise til, når du begynder plantning og at muliggøre en hurtig ændring i dit design. Tegninger også bidrage til at forhindre unødvendige grave i tilfælde af en sidste-øjebliksændring.

•Start på bagsiden flerårigt blomsterbed og arbejde din vej til at skabe en afbalanceret design. Begynde at plante stauder, som blomstrer i det tidlige forår til at sikre farve hele sæsonen.

•Plant flerårige pærer som iris og påskeliljer i midten af blomsten seng og lavtvoksende stauder i front. Space dem ud omkring træer og veje til at forbedre haven.

•Plant høje stauder i blomsterbed at skabe et samlingspunkt og kulisse til haven. Skalere planer til at passe størrelsen af sengen for at overvælde pladsen. Plads dem ud, så de ikke griber ind på andre stauder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com