Hvordan til at designe en garderobe skab

October 4

Hvordan til at designe en garderobe skab

Hvis du skal gemme dit tøj i en garderobe skab, du formentlig længes efter mere plads. Disse enheder, selv relativt store 48-tommer-dækkende dem kan være alt for små til at holde alle vare tøj, som du ejer. Med den rigtige form for organisation, men kan du gøre en garderobe Skab mere brugbar. Bruge lidt tid på planlægning hvordan du vil arrangere dit tøj, og overveje at gøre en tur til rabat eller home-forbedring butik for at afhente opbevaring poster, der passer til din plads og behov.

Instruktioner

•Lay ud af de poster, der skal gå i dit skab garderobe og måle dit skab. Gå gennem dit tøj og arrangere at donere til velgørenhed alle de elementer, du ikke længere bære. Adskille de resterende elementer i kategorier, såsom kjoler, bukser, skjorter, sko og tilbehør. Bestemme hvad kan gå ind i dit skab og hvad bliver nødt til at blive gemt andre steder. Tilbehør, for eksempel, kunne holdes i en natbord.

•Installer en organizer kit i din garderobe. Der er afsat en lille afdeling med en hængende stang mindst 6 fod høj for kjoler eller jakkesæt. De større afsnit skulle have to stænger, én for skjorter og jakker, og den anden for bukser og nederdele.

•Sæt kroge på bagsiden af dørene til at hænge ekstra lange emner. Sørg for, at disse elementer ikke er omfangsrig nok til at blande sig med at lukke dørene.

•Sæt en hylde over hver stang. Organisere trøjer og toppe af type og farve i kasser for hurtig adgang og pæn opbevaring. Hvis du har plads, gøre yderligere bokse for out-of-season eller speciale elementer.

Forpakket en skrå sko hylde i bunden af skabet. Sætte det omkring 8 inches over gulvet. Disse har et lille højdedrag på bagsiden til at holde hælene, så du nemt kan se dine sko.

•Affix batteri-drevet lys til de indvendige vægge af dit garderobe skab. En lys på hver side af skabet vil eliminere skygger og hjælp du se hvad du har.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com