Hvordan til at designe en hævet blomsterbed

January 24

Et højbed er ideel til boligejere med dårlig jordkvalitet eller begrænset brugbar jorden. Det er også ofte lettere at arbejde i et højbed, fordi jorden er varmere tidligere i sæsonen, og der er færre ukrudt. Højbede er nemme at lave. Hvis du ønsker at bygge flere højbede, er design mulighederne uendelige. Line dem op sammen, lave mønstre eller sprede dem ud over hele din ejendom.

Instruktioner

•Vælg placeringen af din seng. Holde i sindet faktorer som hvor meget sol sengen vil få, afhængigt af hvilken slags blomster du vil plante. Markere en 4-mund-square område i sod eller græs.

•Brug den flathead skovl fjerne sod, eller det øverste lag af græs. Grave jord nok til at løsne det og danner en lille grøft langs omkredsen af din square. Grøften bør være omkring 2 til 3inches dyb.

•Hold to af dine boards vandret side om side. Placere et hjørne post lodret lige nedenunder bestyrelser. Ene ende af post vil være flush til den øverste bord, mens den anden vil udvide tre inches ud over bunden board. Søm gennem din bestyrelser og ind i hjørnet stillingen med to søm i hvert bord. Gentag dette for at danne de andre tre sider af sengen.

•Arrange dine fire enheder ind i et kvadrat. Overskridelsen af stillingerne bør være opad med indlæg hvilende på indersiden af pladsen. Nail andre enderne af bestyrelser for de nyligt foret op stillinger. Hvis det ønskes, skær et lille punkt i overskydende af stillinger til at arbejde det ind i jorden lettere.

•Klik sengen over og flytte det til området ryddet. Indstille sengeramme over skyttegravene og hammer indlæg lige ned til sikker. Du kontrollere din seng er i niveau. Hæve eller sænke forskellige enderne af sengen, hvis det er nødvendigt, indtil du er tilfreds med dens positionering.

•Tryk på løs jorden rundt i kanten af sengen for at yderligere stabilisere det og fylde eventuelle huller. Tilføje havearbejde jord og sphagnum til at fylde sengen. Hvis du laver din egen kompost, bland det så godt. Din jord bør ikke være for tyk eller for bløde. Stoppe fylde når du har omkring to inches tilbage på toppen. Dette vil give dig plads til at arbejde uden at spilde din jord over kanten.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker en større seng, Sørg for at holde bredden ikke længere end 4 fødder. At afstanden gør det let at nå planter i centrum fra enten side af sengen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com