Hvordan til at designe en halv cirkel Stone Wall Garden

April 30

Hvordan til at designe en halv cirkel Stone Wall Garden

En tiltalende halvcirkel stenmur cordons off en sektion af en have. Gartnere gøre ofte et højbed bag stenmuren for blomster og planter. Sted en halv-cirkel stenmur mod kanten af din have, at skabe en stødpude mellem plænen og hegnet. Enhver sten kan bruges til at bygge muren, men ensartet grå blokke som Landskabsarkitektoniske sten er ideelle til formålet.

Instruktioner

•Find et dejligt område at bygge din halv-cirkel stenmur til haven. Ser, hvor det kunne være modregnes en lige kant f.eks et hegn, mur eller hæk.

•Decide hvor længe du vil din afspærrede startområdet og finde midt-punkt i længden. Så, for eksempel, hvis du var at designe en stenmur have 2 meter lang, ville midt-punkt være 1 meter.

•Measure en lige linje ud fra det midterste punkt. Hvor langt linjen går, afhænger af, hvor stor du ønsker væg-haven. Når du er tilfreds med længden, sætte en pind i jorden. For en stenmur have 2 meter i længden, skal pind være mindst en meter fra den flade kanten du bygger mod.

•Lay reb i en halv cirkel, går fra den ene ende af længde til den anden, og omkring pind. Ved hjælp af rebet som en guide, grave en lavvandet grøft omkring 8 inches dyb for at markere omridset af din halv-cirkel stenmur have. Renden skal være 2 til 3 inches bredere end de landskabsarkitektoniske mursten, du bruger.

•Klart nogen ukrudt og snavs ud af den afspærrede off område. Fastsætte plastfolie over jorden for at fungere som en barriere, ukrudt. Sørg for at rulle ud ukrudt barriere lidt ud over grøft at undgå kommer op kort senere.

•Line Landskabsarkitektoniske sten langs renden. Placer de første sten på toppen af plastfolie til at fastgøre den på plads. Start fra midten hvor pind blev placeret og arbejde din vej mod kanterne. Sørg for det første lag af Landskabsarkitektoniske sten er fast i position, før du begynder at bygge det andet niveau. Gentag processen indtil du har opbygget en stenmur til din ønskede højde, ca 2 fødder høj er velegnet til en halv cirkel stenmur have.

•Lay et par inches af grus inde i din walled garden. Grus vil oppe på ukrudt barriere og give en smule plads til fugt skal gemmes.

•Fyld den walled garden op med en blanding af pete og jord, om 50/50. Skovl nogle kompost på toppen, plante et udvalg af blomster eller urter, og du har designet dit helt eget halvcirkel stenmur haven.

Tips & advarsler

  • Da dette er en tør stenmur er der ingen grund til at bruge mørtel eller cement til at holde den landskabsarkitektoniske blokke sammen. Ikke bygge din tørre stenmur nogen højere end 3 fødder, men som vægge over denne højde har en tendens til at blive ustabilt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com