Hvordan til at designe en hjem bygning Plan

August 20

Hvordan til at designe en hjem bygning Plan

Opbygning af et hjem er kompliceret. Hvis du har besluttet dig for et sådant projekt, du har brug at fastlægge en plan på hjem-bygning. Dette indebærer, at organisere alle de oplysninger, ressourcer og tilladelser, der skal du. Din plan bør omfatte alle generelle hjem-bygning kriterier samt noget unikke eller specifikke for din bestemt hjem eller hjem websted. Planen vil hjælpe dig med at forudse problemer samt vurdere rimelig afslutning gange for dit projekt.

Instruktioner

•Divide dit hjem Byggeplan i to faser. Den første fase omfatter alt det arbejde, der skal gøres inden faktiske byggeri på landet. Listen jordkøb, specifikationer, finansiering, tilladelser, ansættelse af en arkitekt og en hovedentreprenør, at finde leverandører, og fastlægge inspektionsplaner. Den anden fase omfatter alle faktiske byggeri starter med byggemodning og foundation og efterbehandling med landskabspleje og detaljerede oprydning for slutkontrol.

•En komplet hvert aspekt af den første fase. Køb eller arrangere finansiering af partiet eller landet hvor hjemmet vil blive bygget. Vælg en arkitekt til at designe hjemmet og forberede færdige tegninger. Erhverve konstruktion finansiering samt finansiering af finish. Identificere de tilladelser, du har brug for og den rækkefølge, hvori de er påkrævet. Ansætte en hovedentreprenør eller builder til at føre tilsyn med byggeriet. Lokalisere og identificere produkter og leverandører, som vil blive brugt i byggeprocessen. Planlæg alle nødvendige kontrolundersøgelser.

•Work gennem ethvert budget eller tidsplan spørgsmål med din hovedentreprenør inden begyndelsen fase to, eller den faktiske byggeprocessen. Det er en god idé at afgøre, om din generelle entreprenør er stand til at være på stedet dagligt for at holde dit projekt på tidsplan.

•Listen din fase to mål. Disse bør omfatte bygning etaper for at give dig et overblik over hvad de kan forvente under opførelsen. Liste: nedrivning og byggemodning gennem fundament; vand service, gennem drain fliser og ydervæg imprægnering; Stud vægkonstruktion og alle ru-ins; afsluttende arbejde, fra isolering gennem frysere, inventar og finish detaljer. Mange af disse komponenter vil kræve inspektion før flytter til det næste trin, og inspektion gange skal medtages.

•Medtagelse i dit budget fase to betalingsplanen vil således at hovedentreprenør og långiver er klar på hvad betales ved hvert punkt. Mange långivere har vilkår til at sikre, at entreprenøren afslutter arbejde ordentligt og til tiden. Det er en god idé at arbejde med en långiver, der er fortrolig med byggeprocessen at beskytte dine interesser.

Tips & advarsler

  • Arbejde med långiveren til at udforme en solid bygning kontrakt, der effektivt understreger, hvordan uoverensstemmelser skal håndteres og klart identificerer, hvordan projektet skal betales for og af hvem.
  • Nogle steder vil kræve yderligere byggeri relateret til land-specifikke farer såsom oversvømmelse, orkan, tornado, jordskælv eller brand risici. Samråd med bygning afdeling i dit område vil præcisere disse krav.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com