Hvordan til at designe en hjem Layout

December 15

Hvordan til at designe en hjem Layout

Investere tid til at lægge ud en detaljeret hjem design sikrer, at din indre kraterbund plads og udendørs områder fungerer godt. Finde ud af måder at gøre hver kvadrattomme tæller i hele huset. En god Byggeplan vil indarbejde udendørs rum, såsom indgangsparti og dæk, at udvide din bolig. Altid designe et hus for hvordan din familie faktisk lever, centreret om foretrukne aktiviteter og personlige behov. For eksempel kan du en åben grundplan i køkken og opholdsstue, der vil rumme familie og gæster.

Instruktioner

Skitse grundlæggende oplysninger

•Få en kopi af din lokale bygningsreglementer før du begynder et design. Iværksætte planen baseret på dit budget tillader areal. Forskning cost per kvadratfod i din landestandard og brug den gennemsnitlige dollar figur som udgangspunkt. Hvis dit budget er $200.000 og bygning cost per kvadratfod i dit område gennemsnit $100, tegne et layout til et hus, der er 2.000 kvadratfod.

•Sketch udvendige tag linjer og bestemme figuren grundlæggende hus. Anmeld hjem design bøger, magasiner, websites og kvarterer i nærheden for at vælge en tiltalende arkitektoniske stil. Beslutte, om en to-etagers plan er levedygtige, fordi du kan spare penge på tag og fundament over en enkelt-historie hjem af samme areal. Oprette en lange, lineære hus, dog, hvis omkostningerne ikke er en stor faktor, og hvis dette design passer til din valgte egenskab og nabolaget.

•Opret et hus, der har god bremse appel, da dette er en væsentlig faktor i et hjems markedsværdi. Vælg sidespor, som mursten eller imiteret træ, at billedet af den samlede udvendige udseende af hjemmet. Skitse græsplæne områder, dæk, verandaer og udenfor faciliteter til at supplere den samlede hus design.

•Draw en indvendig plantegning, der vier større områder til familie stue og køkken plads. Oprette et boligareal på 20 fod af 20 fod, for eksempel, i et 2.000 m² hus. Indarbejde køkken plads, der er omtrent halvdelen det areal som de levende område.

•Fastsætte generelle områder med råskitser af detaljer, der passer omkring køkken og opholdsrum. Bekymre sig om nøjagtige firkantede optagelser senere. Skitse til første sal plads og post område af huset med placeringen af trappen til kælderen trappen og anden sal. Tegne områder hvor du vil badeværelser ligger.

Finjustere den indvendige plantegning

• Definér hvor alle indvendige vægge vil blive placeret. Forestille det indvendige rum i detaljer. Fjerne en mur mellem køkken og stue, for eksempel, hvis køkken plads er for lille. Definere alle væg placering til gangarealer, badeværelser, soveværelser og vaskerum. Åbne en trange indvendige område for at skabe en rummelig følelse af hvælvingerne et loft, hvis området har ingen værelser eller en kvist overhead.

•Sketch soveværelser på alle etager, der støder op til en fælles entre, i stedet for åbning direkte ind i en stue. Omfatte badeværelser, der kan tjene mere end ét soveværelse, hvis pladsen er begrænset. Design walk-in closets for hvert soveværelse, hvis rummet tillader.

• Definér nøjagtige køkken og badeværelse plads til at planlægge alle VVS ruter behov. Finjustere disse rum til at omfatte alle grundlæggende inventar, lagerplads og kabinet. Brug millimeterpapir til opsætning køkken gulv plan med kabinetter og apparater som en særskilt plan for at supplere hele huset design.

Tips & advarsler

  • Oprette en græsplæne layout for en tilknyttet eller fritstående garage, som skal tilføre værdi til huset. Omfatte områder med barkflis og dekorative sten til at give huset bremse appel og mindske behovet for slåning.
  • Aldrig design et hjem helt indtil en masse er købt. Hældningen af partiet og andre faktorer kan påvirke bygningens design i sidste ende valgte.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com