Hvordan til at designe en hjem Workbench

October 26

Hvordan ved du hvornår det er tid til at designe en hjem arbejdsbord? Hvornår er der tilbagevendende begivenheder, der forårsager du til at bruge en bordplade eller sofabord til noget andet end dens påtænkte anvendelse. Der er mange forskellige typer af arbejde tabeller så pool hvorfra man kan trække oplysninger til at designe dit eget hjem arbejdsbord er enorme.

Instruktioner

•Kontrollér en liste forklarer behovet for en hjem arbejdsbord. Prioritere dem fra de vigtigste til mindst vigtige, og hvis den afviger fra mest almindelige til det mindste fælles brug. For eksempel behovet opstår for en hjem arbejdsbord, når du tager på remodeling projekter rundt omkring i huset, men remodellering er ikke så hyppigt som potning blomster eller bygge en model bil.

•Etablere en gennemsnitlig størrelse, der kan tjene alle grundene på din liste til at designe en hjem arbejdsbord. Dette ville omfatte den højde, bredde og dybde.

•Indstil typen af træ du ønsker at bruge, især til toppen. Nogle krydsfiner og solidt tømmer har rejst korn, hvilket gør overfladen ujævn (i modsætning til ru). Det er smukt, når du er færdig, men du ønsker ikke at bruge det som et tegnebræt. Variationer i træ, der anvendes for et hjem arbejdsbord, se "Arbejde bænken design ressource for snedkere og tømrere" i afsnittet henvisningen nedenfor.

•Weigh alle muligheder til din rådighed som du designe dit hjem arbejdsbord. Læse blade eller tage en tur til den lokale tømmer butik og selv søge på internettet for billeder og artikler om de forskellige anvendelser for et hjem arbejdsbord. Se "Arbejde bænken Designs" i afsnittet Reference til denne artikel til at sammenligne forskellige anvendelser for et hjem arbejdsbord.

•Spørg relevante spørgsmål som: er det nødvendigt at være mobile? Kan det være dekorative når den ikke er i brug? Skal det en power strip eller surge protector installeret på det til flere værktøj? Disse er nogle spørgsmål, som kan spille en vigtig rolle i udformningen. Endelig, begynde altid på papir, når du udformer en hjem arbejdsbord, er det lettere at slette end det er at opdage en fejl mens opbygningen af bænken.

Tips & advarsler

  • Doodle på en skitse pad som du bestræbe sig på at skabe design. Skitse din foreløbige tegninger på millimeterpapir for skalerbar reference.
  • Ikke haste i at designe et hjem arbejdsbord. Aldrig antage oplysninger på internettet er korrekte. Altid bekræfte dine resultater fra andre kilder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com