Hvordan til at designe en In-Law Suite i en Garage

January 7

Hvordan til at designe en In-Law Suite i en Garage

At skabe en in-law suite i eller over din garage kan give enten en stor plads for pårørende at være tæt eller en forrygende indtægtskilde hvis din hensigt er at leje en plads til en potentiel lejer. Det er dog vigtigt at vurdere, om projektet er gennemførlig og omkostningseffektiv, da hjem forbedringsprojekter som dette kræver en betydelig mængde af tilladelser og konstruktion. Consulting med en ejendomsmægler til at afgøre, om omkonfiguration giver mening med hensyn til videresalg værdi er derudover også en vigtig overvejelse.

Instruktioner

Designe en In-Law Suite i en Garage

•Kontakt en ejendomsmægler. Oftentimes er tilsætning af ekstra boligareal en ekstra bonus til potentielle købere, men ikke nødvendigvis på bekostning af en garage, især i klimaer, der modtager en overflod af sne eller uvejr. Tale med en ejendomsmægler om konvertering af et garage til en in-law suite vil gøre til en ejendom videresalg værdi er en vigtig overvejelse for fremtiden, og kan bestemme, om du vil gå videre med projektet.

•Kontakt med en entreprenør og blikkenslager, elektriker. Dreje en garage i et i praksis suite vil sandsynligvis kræve tilsætning af VVS i badeværelse og køkken. Det kan også kræve, at ekstra firkantet optagelser i form af en tilføjelse tilføjes for at rumme alle de funktioner nødvendige for at gøre i praksis suite en separat levende kvarter. Yderligere overvejelser er nødvendige, hvis den enkelte bosat i suiten har brug for det at være handicapfaciliteter. En entreprenør vil være i stand til at informere dig om de tilladelser, der er nødvendige til denne type byggeri ud over udgifterne for det samlede projekt.

•Vælg en design plan. Consulting med mere end én entreprenør kan give dig nogle muligheder for hvordan omstruktureringen vil ske, eller bede en entreprenør, der du føler dig tryg med tre forskellige forslag. Disse bør variere i både layout og omkostninger. Overvej dine potentielle lejer og hvad de ville være mest komfortabel med. Hvis design plan kræver handicap adgang, arbejde med entreprenør at sikre alle aspekter af layout er tilgængelige, herunder badeværelset. Hvis windows skal installeres, Sørg for de er i de relevante steder i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com