Hvordan til at designe en Kina flise Backsplash

November 22

Kunsten at Kina er fyldt med karakter. Malerierne er af blomster, natur, panda bears og fisk, malet på silke skærme, træ og porcelæn fliser, plader og kopper. Indarbejde bedste af asiatisk design med en kinesisk inspireret backsplash. Kinesisk design er en minimalistisk stil, så en Kina flise backsplash fungerer bedst i et moderne køkken. Tage dine yndlings Kina mønster til væggene i dit køkken. En Kina flise backsplash kan have blomster fliser spredt design eller være en fuld vægmaleri som et knudepunkt bag ovnen eller vasken.

Instruktioner

Dyrknings asiatiske malerier og andre illustrationer. Asiatiske kunstværker er påvirket af og skildrer naturen. Find billeder der inspirerer dit design. Skåret disse ud og bruge når du søger efter din flise.

•Visit flise-butikker, der bærer en række fliser. Se for grupper af fliser, som opretter et vægmaleri når installeret sammen. Kunstværker af Julia (artworksbyjulia.com) er eksempler på vægmalerier. For en brugerdefineret vægmaleri, fra Kommissionen en kunstner til at designe fliser specielt til din backsplash.

•For en mosaik backsplash, shop for små 2 inches med 1 tomme fliser. Mosaik fliser er er lavet i 12 tommer af 12 tommer plader til lettere installation, men let adskilt fra deres netting og anvendes individuelt. Vælg de farver og typer af fliser, keramik, porcelæn eller glas, der vil skabe det ønskede mønster. En mosaik backsplash kan også foretages fra Kina tallerkener og kopper opdelt i endnu mellemstore stykker. Bruge venstre over Kina fra en gammel sæt eller besøge loppemarkeder og værftet salg til Kina.

•Measure backsplash. Bruge målinger til at skære en skabelon fra pap. Tage fliser eller brudt Kina og layout backsplash mønster på skabelonen. Begynder layout i midten og arbejde til siderne.

•Layout en Kina inspireret vægmaleri backsplash på pap-skabelon. Start i midten og arbejd dig. Mønsteret skal være centreret på backsplash, over ovnen eller vasken. Oprette et samlingspunkt med mønster i den største del af væggen.

•Begin til at overføre til væg, ved hjælp af flise lim, når mønster layout er fuldført. Sted hver flise omkring 1/4 tomme fra hinanden. Hvis du bruger mosaikfliser, eller andre firkantede stykker, sætte afstandsstykker mellem hver flise. Fjern afstandsstykkerne flise er indstillet, men før limen er helt tørt. Lad fliser tørre natten over og derefter udfylde med cementmørtel. Bruge en injektionsmørtel hånt for at skubbe injektionsmørtel i hver rille. Fjern eventuelle overskydende injektionsmørtel med en våd svamp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com