Hvordan til at designe en Kina Hutch

June 29

Hvordan til at designe en Kina Hutch

Tilpasse indretningen af et værelse og tilføje den perfekte turistattraktion for familie skatte med en Kina kabinet specielt til dine behov. Designe en udstillingsgenstand kabinettet for din Kina service og tilføje lagerplads for part specifikke stykker. Planlægge en traditionel hutch, en open-hylde Hoosier kabinet, eller en ikke-traditionel hylde og cabinet system til spisestue, køkken og stue, der bliver omdrejningspunktet for uanset hvilken af dem det er. Besøg køkken og møbler showrooms for at blive fortrolig med de forskellige stilarter og typer af Kina hutches på markedet.

Instruktioner

Traditionelle glas-Facade spejl kabinetter

•Fastsætte en traditionel stil Kina hutch med solid døre og skuffer nedenfor og glas og spejl kabinetter ovenfor. Udnyt premanufactured køkkenskabe i en stil, der passer til dine behov. Måle den tilgængelige plads til kabinettet med en metal målebånd og tegne et groft omrids af den tilgængelige plads. Udnytte en gratis køkken design softwareprogram til at hjælpe med at tilpasse udseendet og funktionen af hutch. Bestil alle stykker til at gøre dit design til en realitet.

•Installer kabinetter på tværs af hele spisestuen væg hvor det er muligt. Forskyde dybden af skabene fra de standard 24 til 18 inches at mindske pladskrævende udseendet af de lavere kabinetter. Åben kabinetter for vin reoler eller skuffer tilføje visuel appel til de lavere kabinetter.

Mulighed for en åben buffet område oven på de lavere kabinetter ved hjælp af 42-tommer høje kabinetter i hver ende med 30-tommer kabinetter til centrum. Holde den øverste linje i de overskabe samme højde, når hængende i overskabe.

•Medtagelse dekorative elementer i design med retvinklede hjørne kabinetter, buet eller buet døre og dekorative hardware. Installere top kabinetter med glas-facade døre og spejle i ryggen og siderne af skabene. Tilpasse indre af skuffer med skillevægge for sølv tjenester og specifikke knivholdere. Tilpasse yderligere afsnittene døren med pull-out hylder specielt designet til sikkert holde Kina og glasvarer.

Hoosier kabinetter: En simpel Classic

•Fastsætte din Hoosier kabinetter med døre og skuffer nedenfor, og åbne hylder over med dekorative sider og top. Hoosier passer ind i rum mindre end traditionelle Kina overskabe.

•Plan at have én eller to 3-til-5-tommer-dækkende hylderne over døren og skuffe underskabe. Hylderne har en distribueret groove 1 til 1 ½ inches fra væggen for at tillade plader skal vises fladt mod væggen, står udad. Tillægge de lavere kabinet med dekorative sidepaneler af rullet træ eller smedejern hylder.

•Paint design af blomster eller simple landlige mønstre på Hoosier kabinet, holde finish en klar mat eller en enkel maling farve. Skære en sunburst eller blomstermønstre på sidepaneler, at holde tanken som grundlæggende eller så omfattende som din smag. Brug enkle hardware i mat finish til at fuldføre look ægthed og charme.

Klassisk moderne Kina Hutch

•Fastsætte et ikke-traditionelle Kina hutch i et moderne hjem med en række af slab døre over spisestue væg. Udnytte touch-låsen åbnere for at oprette en hardware gratis, minimalistisk look. Custom bestille en spejl top for underskabe og fastgøre det forsvarligt.

•Suspend tre ¾-tommer tykt, tilhugget-kant glashylder over underskabe i forskudte højder tillade store vaser og skåle skal vises i nogle områder, og servering Kina skal ses i andre rum.

Hæng spor belysning til at fremvise de specifikke områder af glashylder. Tilføj drama til Kina displayet ved hjælp af spotlights fremhæve bestemte stykker.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel på en hjem forbedring butik for specifikke oplysninger om forskellige typer af kabinetter og døren stilarter til rådighed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com