Hvordan til at designe en Lava lampe

March 21

Lavalamper giver en fantastisk retro stemning til ethvert rum. Men de fleste lavalamper kommer i de samme gamle trætte primære farver og sort raket skib mønstre, som de gjorde tilbage i halvfjerdserne. Dette kan forhindre dig i nyder virkelig interessant udseende af en lava lampe accent i et værelse. Hvis dette er tilfældet, så kommet er tiden til at designe din egen lava lampe. Tilpasning af lava lampe så den passer til dine præferencer og indretning, kan du foretage denne retro look del af din moderne hjem.

Instruktioner

•Kontrollér, en liste over de ting, der betyder at du om din lava lampe design. Fælles elementer indgår i lava lampe design er farve, form, vand tilbehør (som glitter) og belysning (om du vil have bare én farve eller mange).

•Sketch din lava lampe idé på stykket papir. Mærke farver, afgøre, om du vil have noget i vandet end "lava", og tegne en grov tilnærmelse af den figur, du vil. Du kan normalt finde indstillinger grundlæggende geometriske figur og undertiden, hjerter. Hvis du vil have noget mere obskure, skal du muligvis Kommissionens lampen personligt.

•Decide på dimensionerne af din lampe. Nogle mennesker vil bare en lille skrivebordselement, og du kan bestille lamper så lille som 6 eller 10 inches. Andre mennesker ønsker en reel opgørelse, og nogle designere vil gøre du lavalamper, der er flere fødder i højde. Ud over højden skal du bestemme, hvad bredden af lampen skal være. Være realistisk. Hvis du har en 3 fod høj lava lampe, bliver derefter det sandsynligvis nødt til at være mere end 6 inches rundt for at lava til at flyde, medmindre du har meget lidt lava, og det vil gøre din lampe mindre imponerende. Hvis du udformer en baby lampe, der er kun omkring 8 inches høj, kan så 6 inches dog masser at give det nogle robusthed og give din lille lava dråber plads til at flytte. Hvis du planlægger at placere lampen i en spot, særforanstaltning, der spot så du kan være sikker på, at det vil rumme dimensionerne har du i tankerne.

•Vælg farve aftryk til bunden af din lampe. Hvis du planlægger at have nogen gøre din lampe for dig, vil du kunne vælge fra en bred vifte af base "aftryk", som er design på den plast eller metal dele af lampen. De kan være ensfarvet, eller du foretrækker måske en ligne leopard eller tiger.

•Fastsætte din lampe online. Der er mange hjemmesider, der vil guide dig i at samle din egen lava lampe (herunder opskrifter for voks og vand) eller der vil bygge lava lampe til dig og mail det til dig. Dette websted vil sende dig alle materialer: www.oozinggoo.com/howto.html. Denne hjemmeside vil lade du designe din lampe online og derefter fremstilling og sende den til dig: www.kolardesign.com. Når du finder et websted, der passer til dine behov, kan du bruge din skitse for at få alting helt rigtigt. Der kan være nogle ting, som du ønsker, ikke som findes hvis du har en masse virkelig usædvanligt anmodninger om figurer, farver eller omfattende lysdisplays. Hvis dette sker, beslutte, om du vil Kommissionen en lava lampe, eller simpelthen få som tæt som muligt med online designprogrammet.

Tips & advarsler

  • Når du er færdig med designet, kan du betale for din lava lampe og få det leveret til dit hjem. Du kan betale online med et hævekort, kreditkort eller Paypal. Hvis du ikke har adgang til elektronisk betaling, derefter skal du muligvis til at besøge et hjem design butik og spørge dem, hvis de kan bestille din brugerdefinerede stykke for dig. Det vil sandsynligvis være dyrere, men du vil i sidste ende komme til at nyde din egen lava lampe design i dit eget hjem.
  • Brug altid en sikker internetforbindelse når du indsender personlige og betalingsoplysninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com