Hvordan til at designe en Lego legerum

November 19

Hvordan til at designe en Lego legerum

Sætte din fantasi til at arbejde ved at designe en Lego legerum. Slippe af med rodet bogreoler og fyldt med Lego plastbeholdere, der gør et rum, rodet og uindbydende. Opsætning af hands-on arbejdsstationer, som giver Lego skabere mere plads til at være produktiv. Fri gulvplads på med flerfarvede, brugervenlig sortering containere, både funktionel og attraktiv. Tilsæt frisk maling, kid-venlige møbler og farve-koordineret vindue behandlinger for den ideelle Lego legerum.

Instruktioner

Hvordan til at designe en Lego legerum

•Vælge et område af huset eller afsnittet off en plads til dine Lego legerum. Måle windows for vindue behandlinger, og gulvareal til møbler og et område tæppe. Uddrage en ru design på nettet papir. Omarrangere bevægelige stykker på papiret for at konfigurere spilleområdet, opbevaring og en arbejdsstation.

•Paint vægge i grå Sky, sokler og vindue trim i bomuld hvid. Hvid trim forbedrer rummets naturlige dagslys. Bringe i Lego farver: primære reds, blå og gule farver. Vælg en farve, såsom rød, til accenter i hele. Ramme vinduer med Lego mønstrede gardiner. Vælg Lego Racer Draperiet paneler og valance af Dan River. Eller vælge solid gardiner. Igen, mener red. Det livens op indretning med et stænk af farve og tilfører energi til rummet.

•Work på gulvet. Trægulve, lå en lav-bunke område tæppe i accent farve. Vælg en syntetisk tæppe for holdbarhed. Oprette byer og byer på toppen af tæppet Smart Creataville, et tæppe, komplet med veje, vand, græs og tegn (Se ressourcer). Område tæpper gør rummet ser hyggeligere. Overvej form og størrelse af rummet før du køber. For et knudepunkt, skal du placere tæppet i midten af rummet.

•Sæt store Lego Bundplader (Se ressourcer) til én væg ved hjælp af lim eller skruer, svarende til en tavle i et klasseværelse. Placer bundplader for at danne en stor firkant eller placere dem ved siden af hinanden til at skabe en lang panel, at give børnene en spille mur. Dette vil frigøre plads på gulvet at tillade lettere bevægelighed og giver skiftende kunstværker.

•Skabe i diskret lagerbeholdere. Box4Blox (Se ressourcer) er firkantede beholdere i Lego farver. Deres unikke design adskiller og -kanaler mursten af størrelse giver mulighed for hurtig oprydning og mere organiseret spille. Shop The containersalgssted for Umbra Juxta skuffer. Disse modulopbyggede enheder kan placeres i forskellige konfigurationer mod en væg. Organisere Legos efter type og vise navn på forsiden af skuffen.

•Vælg en arbejdsstation område. Placer en Lego tabel eller all-purpose træ bord med stole i midten af rummet. Børnene vil sætte pris på et særligt område til at bygge. LEGO tilbyder borde med en base, monteret på toppen, side cubbies eller stor nok til at rumme flere børn på én gang. Andre spil tabeller har en mesh opbevaringspose på undersiden for ekstra lagerplads. Keramik laden Kid bærer robust træ aktivitet tabeller, der sidder lavt til jorden.

•Gather lyse primære-farvet gulv puder (cirkulær) til afslappende gulv play. Eller købe runde gulv puder med håndtag (Se ressourcer). Hvis rummet er stor nok, sælger det franske selskab Lunatic konstruktion (Se ressourcer) life-sized Lego byggeklodser kaldes LunaSoft Grande. Lavet af polypropylen, kan disse smidig byggesten være taget fra hinanden og omarrangeret i forskellige konfigurationer, såsom en sofa eller stol.

•Finish din Lego legerum. Placer afsats enheder for at få vist færdige Lego kreationer i øjenhøjde. Afsatser fås i glat sort metal eller forskellige farver og træ med galleri eller bred bredder. Komplet med hardware, de vise kreationer i en næsten usynlig linje. Loftet, finde lavspænding fleksible spor armaturer med farvede nuancer eller ændre en eksisterende lys stativ med en nyhed loftlampe, der supplerer din favorit Lego tema.

Tips & advarsler

  • Definere et budget til at designe en Lego legerum. Lad barnet deltage i planlægningen. Spare ved at vælge stykker, der vil vokse med dit barn.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com