Hvordan til at designe en lille Home Garden

July 26

Hvordan til at designe en lille Home Garden

Selv en lille have kan gøre en stor indflydelse. At vide, hvilke planter og materialer til brug giver dig en fordel i at skabe en rolig have. Du kan tilføje blomster, træer, buske og endda urter i en lille have afhængig af dine præferencer. Blanding af teksturer, størrelser og typer af planter giver dig mulighed for varierende grader af fleksibilitet i din planlægning. Flere tricks kan bruges til at lave en lille have synes meget større.

Instruktioner

Designe haven

•Kontrollér noter din fremtidige have solen tilgængelighed og dimensioner. Din have kan har skyggefulde og solrige områder, og dimensionerne hjælpe dig med at beslutte hvor mange planter skal du.

Dyrknings online eller gå til en havearbejde center at se på planter. Lav en liste over de planter du gerne sammen med hvor meget sol, plads og pleje, de kræver.

•Draw en skitse af din haveområde, sammen med planterne. Dette er bare et groft omrids og behøver ikke at være kunstner-kvalitet, men har en skitse eller flere forskellige idéer vil hjælpe dig visualisere din færdige have. Ved hjælp af farvede blyanter eller farveblyanter kan hjælpe dig med at skelne de forskellige planter i din have.

Valg af materialer og planter til at skabe en større føler

•Det buede vægge eller dekorative tilføjelser tillade den lille have til at flyde bedre. Overveje at bibeholde sten, fliser eller dekorative haven hegn.

•Choosing to til tre nuancer af samme farve (f.eks., lys pink, mørk pink og crimson) gør en større indvirkning, ifølge The-landskabspleje-Design-Site.com.

•Tilføj lys farvet eller hvide blomster til bagvæggen i haven for at skabe illusionen af en større plads. Også, holde grovere, tekstureret og mørkere planter i front, bliver lysere og finere når du arbejder din vejen tilbage.

•Opret forskellige områder inden for din have. Overvej at tilføje en lille bænk til et opholdsområde eller et springvand eller opdele haven i sektioner ved at tilføje veje mellem forskellige områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com