Hvordan til at designe en Lounge & legerum område for børn

June 6

Designe en legerum og en lounge for dine børn er en nem projekt, som du kan udfylde med nogle simple værktøjer. Husk dine børn aldre og behov, og også overveje, hvad de skal bruge i fremtiden. Du kan forberede et værelse, der fungerer godt i mange år og har en sofistikeret udseende.

Instruktioner

•Measure og kort ud det område, du ønsker for at designe for dine børns legerum og lounge. Trække ud hele rummet på en notesblok med notationer til længden på hver væg.

•Indstil om du ønsker et fjernsyn på værelset. Hvis så, du skal have køre kabel-selskab kablet til rum.

•Decide på et farveskema til rummet og en maling farve til væggene. Overveje at gøre en væg eller en del af det ind i en tavle eller tør-slette bord. Bruge en tavle eller tavle maling på markedet, eller blot installere indrammet-out brædder direkte på væggen.

•Locate møbler til rummet. Et legerum har typisk et lille bord med stole for børn at håndværk projekter, og kid-størrelse stole eller en stor sofa til lounging. Køb organisation placeringer eller hylder til legetøj og forsyninger såsom lim sticks, byggeri papir, farveblyanter og markører. Vælge møbler, der er robust og kan tåle masser af slid og ælde. Styre uden om emner, der har skarpe hjørner og kan forårsage skader. Vælg en TV-fod, der er stabil og vil holde fjernsyn sikkert på plads så at det ikke falder.

•Draw møbler og organisation placeringer på plads kort du har tegnet i trin 1. Dette vil hjælpe dig bedre visualisere, hvordan rummet bliver look og hvor godt de møbler og placeringer vil passe.

•Paint værelse i den farve du har valgt. Placer maler tape på lister og en presenning på gulvet for at beskytte dem mod udslip. Gøre maleriet, før du lægger eventuelle nye tæppet eller polstring i rummet.

•Sæt tæppe i stuen. Sørg for at det er stor nok til at dække en del af det rum, hvor børn vil tilbringe mest tid. En tyk tæppe vil forhindre skader, hvis de falder. Overveje at tæpperne hele området, hvis det har et træ eller beton gulv. Hvis du er bekymret for allergi, skal du vælge et tæppe, der er allergivenlige og ikke lavet af uld. Overveje at få en pad, kan let rengøres af spild og vil ikke fælde snavs og støv. Tæppe eller pude skal være mindst 1 tomme tyk til at beskytte børn i falls.

•Sæt din møbler på værelset, og organisere alle de legetøj og forsyninger i placeringer.

Tips & advarsler

  • Vakuum tæppe eller tæppe ofte til at suge op dagligdags snavs, støv og små partikler og har det damp-rengjort to eller tre gange et år afhængigt af bruge. Damprensning vil hjælpe slippe af med pletter og udvide levetiden af dit tæppe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com