Hvordan til at designe en mands soveværelse med sort møbler i et lille rum

October 21

En dårligt designet lille soveværelse med sort møbler kan vises trangt og mørkt. Ofte, en maskulin farvepalet synes kedelig og unwelcoming, men dette behøver ikke at være tilfældet. Med den korrekte brug af farver, omhyggelig møbler placering og smart opbevaring valgmuligheder er det en temmelig enkel proces at skabe et stilfuldt cool og moderne rum, der føles lyse og luftige.

Instruktioner

•Paint loftet hvide at skabe en følelse af højden i et lille værelse. Male fodpaneler og træværk med hvid blank maling til at oprette en frisk, ren udseende.

•Lay et lys, neutral-farvede gulve som træ eller naturlige fibre tæpper som hamp, søgræs eller sisal. Som et alternativ til at erstatte ordet, dække de eksisterende gulv med en stor naturlig fiber tæppe.

•Paint vægge i en neutral farve med kølige undertoner, såsom stål blå eller lysegrå. Kølige farver aftage visuelt, gør rummet synes mere rummelige.

•Anbring møbler så at døren åbner fuldt ud, hvis dimensioner af rummet tillader. Hvis døren ikke åbner fuldt ud, skaber det en følelse af trang. Sort møbler er en stilfuld og sofistikeret mulighed for en mands soveværelse, og gør en dramatisk kontrast mod de lys, cool-farvede vægge.

•Brug under-seng kasser for ekstra lagerplads til at eliminere behovet for at tilføje ekstra møbler. Brug lav møbler i stedet for høje stykker til at skabe en følelse af plads.

•Hold vinduet forbindinger enkle at give maksimal naturlige lys ind i rummet. En simpel blind er en god mulighed for en mands værelse. Blødgøre udseendet med almindelig gardiner.

•Dress seng med lys-farvede, maskulin sengetøj, såsom en række grå, lys blå eller en kombination af de to. Tilføj et stænk af lyse farve med en rød pude til at gøre en fed erklæring mod de kølige farver i rummet. Tilføje en sort pude eller tæppe i seng at binde i med den sorte møbler. Brug silke eller satin for en luksus føler, og ruskind og læder puder for tekstur.

Hæng sort og hvid fotografiske prints i simpel klip rammer for en cool moderne vibe. Brug spejle til at reflektere lys og gøre rummet føler større. Hold tilbehør til et minimum for at forhindre en rodet udseende.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com