Hvordan til at designe en maskulin værelse

February 25

Hvordan til at designe en maskulin værelse

Der er en enorm forskel mellem en "mand cave" med overdreven dyrehoveder hængende på væggen over dekorative øl steins, og et værelse, der er subtilt designet med maskulin følsomhed i tankerne. Designe et maskulint rum går ud over blot at fjerne feminin: maskuline design har nogle regler, der er alle sine egne, såsom at betale meget opmærksom på tekstur og skyde til en strømlinet look. Funktionen tendens til at trumfe form med maskuline design, men formen er fortsat en vigtig del af designet.

Instruktioner

•Vælg en farve til rummet. Holde det i harmoni med resten af huset, hvis det overhovedet er muligt. "Neutrale farver til væggene som taupes og grå er... minder om en fabrik eller et loft, som er både betragtes som meget ikoniske maskuline miljøer," bemærker interiør og sæt designer Kyle Schuneman. Maleri med disse farver sjældent sammenstød med maling i andre værelser, som taupe fås i mange forskellige toner, som er grå.

•Vælg møbler, der har en tiltalende maskuline tekstur, såsom en nubby tweed stol eller en rustik lædersofa. Husk tekstur, når du vælger vindue behandlinger samt. En romersk blind i en ru-hugget bambus stof kan vise sig for at være det perfekte supplement til andre elementer i rummet.

•Vælge et tæppe, der ikke er for "travlt". Kigge efter tæpper, der er enten et ensfarvet eller som har firkantet eller trekantet geometriske mønstre. Holde sig væk fra kredse og arabesque motiver. Overveje tekstur i dette område — en havgræs tæppe kan vise sig for at være lige ting.

• Giv værelse liv og farve ved at tilføje planter. "Sukkulenter er en fantastisk måde at tilføje blødhed mens du stadig holder en mandig kant," siger Schuneman. Prøv andre sorter af nonflowering planter, f.eks bregner eller mor-in-law's tongue.

•Designate ét stykke kunst til at være omdrejningspunktet for rummet. Vælg et stykke, som er solid — enten i form eller udseende. "Bedre boliger og haver" rådgiver at folk, der ønsker et maskulint rum er "holde vægge, hylder og borde generelt fri for nips, tilbehør og rent prydgenstande."

Forpakket belysning til rummet, med glat, ren linjer — en overhead glas globe og en opretstående halogenlampe er gode valg. Give en lampe især til læsning, hvis lokalet skal bruges til dette formål.

•Hold komfort i tankerne. Pund Ridge indretningsarkitekt Lisa Smith Faitell påpeger, at "comfort er nummer et" når du designer for mænd. Holde sig væk fra overdreven pyntepuder, men — mange mænd finde, at de er en plage. To store pyntepuder på en komfortabel sofa sammen med en skammel vil gøre tricket.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com