Hvordan til at designe en Metal Carport

January 22

Hvordan til at designe en Metal Carport

En metal carport kan give god beskyttelse til autos eller en RV, men en dårligt konstrueret metal carport kan såre udseendet af en bygning eller hjem. Du kan designe struktur til at tilføre værdi til din ejendom. Investere tid til at gennemgå de tilgængelige byggematerialer og hvordan man kan kombinere dem for den bedste effekt. Holde design, enkel og pæn, og bruge alle komponenterne i en neutral farve for at strukturen blend godt med sine omgivelser. Desuden skabe en struktur, der kan modstå stærk vind og storme.

Instruktioner

•Measure den tilgængelige plads til en carport. Brug en skitse pad til at tegne tæppe taglinje og andre funktioner. Design i rummet med en flad metal tag, buet tag en eller A-frame tag. Anmeldelse hjem design bøger eller carport hjemmesider at vælge et tag, der vil arbejde med andre nærliggende bygninger. Vælge et enkel fladt tag design, for eksempel, hvis carport vil blive placeret i nærheden af et hus. Design carport stort nok til at udvide tag beskyttelse på alle sider, især for dyre køretøjer.

•Consider dit budget og behov ved fastsættelsen af carport's endelige størrelse og materialer. En metal carport bør være mindst 20 fod bred til at rumme to biler, f.eks. Planlæg at bygge en carport en autocamper mindst 2 fod højere end det højeste punkt af RV. Undersøge priser for at bestemme, om at bruge aluminium eller stål eller andre materialer.

•Review hjem design bøger eller carport websites at gennemgå teksturer af metal belægninger. Vælg en glat metal tag eller en bølgede metal design, baseret på fabrikanternes rådgivning. Få oplysninger om målere af stål og andre metaller. Undersøge mulighederne for high-tech metal carporte, herunder sol belægninger.

•Review forskellige premade metal carport systemer online for at lære om støtte stillinger og ramme. Tage hensyn til klimaet i dit område. Overveje at købe tunge gauge stål indramning for at bygge en carport i områder ramt af kraftig vind. Planlæg at bruge et billigere sporvidde af metal og rammer, hvis carport vil blive knyttet til en bygning.

•Medtagelse en slab for metal struktur hvis budgettet tillader. Design slab at udvide et par inches over metal gulvet indlæg. Planlæg at sikre den metal carport direkte til beton gulve for at stabilisere strukturen.

Tips & advarsler

  • Vedhæfte carport direkte til et hus eller en bygning med bolte og vinkel-jern hardware. Bruge metal tilbehør, der kan installeres for at vise så lidt som muligt. Tilføje for meget metal kan devaluere udseendet af dit hjem. Søge rådgivning fra lokale bygherrer på forskellige muligheder for at sikre en metal carport til en bygning.
  • Aldrig springe processen med at knytte en metal carport til enten betongulve eller en bygning. Stærk blæst kan let løfte struktur og smække det ind i naboens hus. Vind rejser 40 mph kan hurtigt løfte og flytte en metal carport.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com