Hvordan til at designe en Metal Håndliste

March 6

Hvordan til at designe en Metal Håndliste

Ordentlig håndlister er vigtigt at opretholde et sikkert miljø. Mange mennesker forstår ikke, at udformningen af disse systemer er strengt bestemt af deres lokale bygning kode. Når du designer din Håndliste er det vigtigt at huske, at sikkerhed er altafgørende over stil. En korrekt udformet Håndliste jernbane er let greb i tilfælde af et fald. Det også afskrækker klatring og er stærk nok til at modstå virkningen af en person. Med den rette viden kan du designe en sikker Håndliste.

Instruktioner

•Measure højde, bredde og dybde i trappeopgange og enhver landing med målebåndet. Diagrammet design vil omfatte to perspektiver. Man ser ned på trappen og en anden fra siden. Holde disse i tankerne når at udfylde dine målinger.

•Overførsel disse målinger til millimeterpapir, opretholde omfanget af dimensioner. Anvende ene fod i længden for to firkanter på ternet papir. Fuldføre en top og side perspektiv af trapperummet.

•Draw til Håndliste understøtter. Disse skal placeres hver fire fødder og på hvert hjørne. Højden af understøtter vil være lig med højden af gelænderet. Typisk bygning kode kravene er en mindste højde 2 fødder 11 inches. Trappeopgange overstiger 5 fod 11 inches i højden, bør Håndliste og vagt 3 fødder 6 inches.

•Draw top jernbane del af gelænderet, at du holder med din hånd. Dette vil tillægge understøtter tegnet i trin tre. En god Håndliste vil lette nem brug i tilfælde af et fald. Det skulle give en glat selv overflade, der er af passende diameter til at passe i en hule hånd. Hvis monteret i nærheden af en væg bør det projekt ud langt nok til at give hånd til at få fat det let.

•Draw stokke, der løber lodret mellem understøtter. Disse forhindrer nogen fra at falde selv gelænderet. Korrekt udformet blokader er fordelt 4 inches fra hinanden. De har ingen horisontal medlem højere end 5 inches over landing. Dette er for at afskrække klatring af gelænderet.

•Hav din lokale kommunale bygning kode office sign off på dit design, før du begynder at bygge.

Tips & advarsler

  • Reglerne i dit område kan variere fra oven. Altid få en byggetilladelse for eventuelle ændringer i dit hjem og har lokale regeringens godkendelse før du begynder arbejdet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com