Hvordan til at designe en piges værelse med blomst Stencils

August 16

Stencils kan du tilpasse en plads let, selv hvis du kunne aldrig frihånd et design. Du kan føje billeder til en væg til en effektiv og billig design efter eget valg med stencils. Brug blomst stencils til at skabe en finurlig udseende i en piges værelse. Uanset om du ønsker at gøre en hel vægmaleri eller blot tilføje en blomstret kant omkring loftet, er du sikker på at vinden op med et dekorativt element, at hun vil elske.

Instruktioner

•Purchase stencils på et håndværk butik. Du kan købe enkelte blomster stencils eller tema stenciler i kits med forskellige blomster, planter og træer. Købe maling, en lille rulle pensel og en stippling børste.

•Tape stencils til væggen, med cellofan eller maler tape. For en blomstret kant, tape stencils langs loftet på toppen af væggen. Til kalkmalerier, anbringer stencils til væggen og derefter træde et skridt tilbage for at sikre du lide placeringen. For en haven look, tape forskellige stencils langs bunden af væggen, så at det ser ud som blomsterne vokser op fra gulvet.

•Pour en lille mængde maling i en bakke. Gå over store stencils med en lille rulle pensel. Bruge enhver farve du ønsker til blomsterne.

•Paint mindre detaljer såsom stængler eller Centre af blomster, ved hjælp af en stippling børste. Dukkert pensel i maling og ising det på stencilerne.

•Tillad malingen til at tørre, og derefter skræl båndet og stencil ud af væggen. Gå videre til et andet område af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com