Hvordan til at designe en potteplanter have

February 9

Hvordan til at designe en potteplanter have

Oprettelse af en have med planter i Potter kan være en kunst i sig selv. Du kan bruge denne teknik i havearbejde i små rum, terrasser, eller som et knudepunkt i et større område. Her er nogle ideer, du kan bruge til at designe din egen potteplanter have.

Instruktioner

•Først beslutte, hvor du ønsker at opbygge dine potteplanter have. Tage i betragtning at se hvor du vil bygge din have. Hvis der er en væg eller baggrund af planter, vil du ønsker din have til at drage fordel af den. For eksempel, en baggrund af en hvid væg vil opveje farverige mørke gryder og kontrasterende blade og blomster. Baggrund af mørkt løv planter i haven vil gøre en perfekt baggrund for hvide, lyse farver eller mousserende metalliske farver. Husk, du kan bruge gryder og planter, begge for effekt.

• Giv nogle tanker om dine containere. Alle containere kan være af den samme stil eller farve til at oprette én type billede. Eller du kan bruge forskellige beholdere. For at få det bedste udseende vil du nogle kontinuitet til dit valg af puljer. Du kan vælge forskellige stilarter og farver af alle orientalske Potter. Eller måske prøve varieret pot figurer alle med malet blomst temaer. Hvis du vil bruge eksisterende eller gamle gryder, der er alle forskellige, prøve at bruge pot covers som kurve eller sejlgarn raffiabast, reb eller garn omkring din beholdere. Eller prøve at sidde gryder inde aluminum bøtter, vandkander og andre interessante beholdere til at dække dine gryder med en dekorativ tema.

•Sæt dem afslappet dine gryder på forskellige niveauer og brug planter med forskellige vaner af vækst. En lav gryde er flot med høj, strittende blade, mens en pot på en piedestal kan vise godt med en efterfølgende plante til kaskade over siderne. Gøre set-up til en del af dit design. Hvis du ikke har spændende udseende plante stande, overveje at købe nogle. Der er vidunderlige muligheder at appellere til næsten enhver smag tilgængelig i butikker og på internettet. Eller blend i mindre interessant plante stande med bunker af forskellige størrelse sten eller stakke af mursten til at bygge en kunstnerisk, skulpturelle miljø. Du kan vælge at passere på planten står alle sammen og hæve dine gryder på forskellige højder af aske blokke eller stykker af gamle jernbanen bånd, f.eks.

•Andre indretning, der kan krydre dine potteplanter haven er stykker af drivtømmer, logs, stykker af bambus, metal stænger, stykker af farvet glas, bøjet screening eller andre materialer, du finder interessante. Du kan også medtage statuer eller haven indretning, der kan gøre dine potteplanter haven på en plads for lune, fantasy eller måske en vilde dyr - tema haven.

•Etablering en potning garden er en chance for at oprette din egen have skulptur. Din have er kun begrænset af din fantasi.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com